Pastabakeriet gjenåpner i Sandnes og flørter med Stavanger
– Det føles veldig riktig å flytte til Langgata, sier fersk eier i Pastabakeriet, Kenneth Reime.
Mange sandnesgauker har savnet de italienske delikatessene til Pastabakeriet etter at lokalene i Flistergata skiftet eier og ble omgjort til biffrestaurant.
Derfor var det flere hjerter (og mager) som gledet seg da pastabedriften tidligere i høst ble kjøpt opp av catering-veteran Kenneth Reime.
Det er nå klart at restauranten gjenoppstår til våren. Den vil ligge midt i hjertet av Sandnes, nærmere bestemt Langgata 10.
Det var Sandnesposten som først omtalte saken.
Mye det samme
– Vi tar utgangspunkt i samme meny, og bygger på det som har vært. Dette fordi det var et populært konsept som folk har savnet, sier Reime.
Med seg på laget har han daglig leder Trond Vold. Reime er også daglig leder i cateringselskapet Servit, som blant annet serverer den årlige gratisbrunsjen under Blink-festivalen.
Reime tror Langgata har en lys framtid i møte.
– Det er mange gode krefter som drar samme vei. Både kommunen og andre aktører har vært aktive og tatt grep for at byens hovedhandlegate skal stå sterkere. Dette ser du blant annet i den flotte julebelysningen som har kommet opp, sier Reime.
Ser ikke bort fra utvidelse
Nå blir første prioritet å få restauranten i stand i de nesten 300 kvadratmeter store lokalene, men Reime ser ikke bort fra at Pastabakeriet utvider til flere restauranter, dersom de lykkes.
– For eksempel til Stavanger?
– Det vil absolutt være aktuelt om vi får de rette lokalene. Det er et populært konsept, sier Reime.
Klarer du ikke å vente til våren, er Pastabakeriet allerede åpen for cateringbestillinger fra lokalene på Vibemyr. De kommer til å fortsette med både catering og takeaway, i tillegg til restaurantvirksomheten.
– Cateringvirksomheten vil være en viktig del av totalen, lover Reime.
MER FRA BYAS:
I år blir det liv i Stavanger sentrum hver dag frem til jul
Nesten alle spisesteder i Stavanger og Sandnes har smilefjes
Sledne-Esben: 6 tips for å overleva juletiden
«Armadillo» åpner snart i de gamle Harry Pepper-lokalene
Lervig åpner ølutsalg i eget bryggeri i Hillevåg
Nå har Pastabakeriet endelig åpnet i Sandnes
Etter at det har stått «åpner snart» siden april, er Pastabakeriet endelig oppe og går i Sandnes.
Relaterte artikler
- AKTUELTDisse 10 restaurantene i Sandnes scorer høyest på Tripadvisor4 ÅR SIDEN
- AKTUELT– Nå har vi fått et fantastisk hovedkvarter her i Pedersgata2 ÅR SIDEN
- AKTUELT24 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk2 ÅR SIDEN
- AKTUELTDomino's-selskap vil forlate Norge3 ÅR SIDEN
- AKTUELTMer Fortou dukker opp i østre bydel: – Det er bare å brette opp ermene og kjøre på11 MÅNEDER SIDEN
- AKTUELTStavanger-restauranten omsatte for nærmere 20 millioner på et halvt år2 ÅR SIDEN