Nå er Metro Bowling historie. Snart blir det bowling med burger og øl på Lund

Bowlingrestauranten Lucky Bowl erstatter Metro Bowling.

Oppdatert:
Daglig leder for Lucky Bowl Norge, Eimund Tharaldsen, og eier Rune Skandsen, er i gang med utrivingen av tidligere Metro bowling. Foto: Lena Rustan Fidjestad.

Den gamle bowlinghallen i Kongsgård Allé 53 får en real make-over, og blir en del av konseptet Lucky Bowl, i likhet med de ni andre Metro-bowlinghallene i Norge. Det nye tilbudet åpner 29. september.

– Nå har vi kommet til Kristiansand, etter å tatt for oss Bærum og Drammen. Vi river ut alt, og bygger opp på nytt, forteller gründer av Lucky Bowl, Rune Skandsen.

_**LEST DENNE?

LES MER:

– En sjåfør jeg satt på med hadde fotlenke, en annen hadde ikke lappen

Han har tidligere bygget opp kjeden Leos Lekeland. Den gang var også Eimund Tharaldsen fra Kristiansand med på laget, som nå har rolle som daglig leder i Lucky Bowl på landsbasis.

luckybowl2 Metro bowling, slik vi var vant til å se lokalet, er snart historie. Neste gang dørene åpner, er nytt interiør på plass. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Hamburger-restaurant med bowling

Når oppussingen er ferdig, vil den nye bowlinghallen ha en restaurant på plass, i tillegg til oppgradert spilltilbud.

– Vårt konsept er restaurant med bowlingbane. Det skiller oss fra en tradisjonell bowlinghall. Her blir det ikke en kafé med enkel bespisning og engangsbestikk. Vi legger stor vekt på atmosfære og mat, forteller Skandsen.

Menyen vil i hovedsak bestå av burgere, laget av angus-kjøtt fra Jæren, som kvernes hos en lokal slakter. Du kan velge mellom ti ulike burgervarianter, som serveres på trefjøl.

Vårt konsept er restaurant med bowlingbane. Det skiller oss fra en tradisjonell bowlinghall

Lucky bowl. Foto: Eimund Tharaldsen Slik ser det ut i en av de andre bowling-restaurantene i Lucky Bowl-konseptet. Foto: Eimund Tharaldsen

Håper på alkoholservering

Selv om burgere står i fokus, vil det også være andre retter på menyen, som kyllingsalat, nachos og lignende.

– I dag leverte vi også inn søknad om skjenkebevilling, som vi håper vil gå gjennom. Vi er avhengige av å få dette på plass, i forhold til konseptet vårt, sier Skandsen.

20160912_142540 Lucky Bowl satser på en lounge-feeling, med New York-inspirert interiør. Foto: Eimund Tharaldsen

Lokalet vil ha dempet belysning, med black light på banene. Skandsen forteller at det blir lounge-stemning, med bakgrunnsmusikk, og New-York-inspirert interiør. Utsiden av lokalet vil også få en oppgradering.

Spillehall med biljard og shuffleboard

– I tillegg får vi på plass en spillehall med nye spilleautomater, fire nye biljardbord, et shuffleboard og dart, fortsetter Skandsen.

Bowling-restauranten vil være åpen hver dag, fra klokka 11-23 i hverdagene, og stenge midnatt i helgene. Ønsket er at det blir et tilbud som passer barn, så vel som voksne. Det satses også hardt mot firma-arrangementer.

mms_20160912_142653 Det vil komme nye biljardbord i lokalet på Lund. Foto: Eimund Tharaldsen

– Hva tenker du om beliggenheten, i forhold til konseptet?

– Siden Metro bowling åpnet i 1999, har det vist seg å være en veldig god beliggenhet. Det har alltid gått bra her. Folk finner frem, og det er gode parkeringsmuligheter, svarer Skandsen.

_**VIKTIG SAK:

LES MER:

– Det kom som et lyn fra klar himmel at pappa tok livet sitt

Publisert:
Oppdatert:

Skeptisk til øl og vin hos Lucky Bowl

Torsdag åpner Lucky Bowl i de gamle lokalene til Metro bowling på Lund. Foreløpig skjer det uten øl i tappekranene.

Oppdatert: