Aktuelt

Startet sommerferien under årets første tirsdagskonsert på Fiskebrygga: - Litt skuffa over været, men det stopper ikke oss

Over 1600 festglade var rustet for regn og mørke skyer under årets første tirsdagskonsert på Fiskebrygga, for å skåle for starten på sommerferien.

Oppdatert:

 • Damares Stenbakk

Venninnene Kristine Mæland (22), Elisabeth Dahl (21), Maria Haugen (21) og Erica Støylen (21) trosset byger og mørke skyer for å få med seg sesongens første tirsdagskonsert på Fiskebrygga. FOTO: Damares Stenbakk

– Selv om det ikke er det fineste været er det fortsatt stemning for å ha det gøy og være sosiale her, sier en smilende Elisabeth Dahl til KRSby.

Hun er sammen med venninnene Kristine Mæland, Maria Haugen og Erica Støylen for å feire semesterets siste eksamen med allsang og noe godt i glasset.

 • Palmesus på topp-liste: Rangert som en av festivalene med mest flørting

Allsang i dårlig vær

Venninnene Kristine Mæland (22), Elisabeth Dahl (21), Maria Haugen (21) og Erica Støylen (21) tok turen til Fiskebrygga for å få med seg allsang og folkeliv tirsdag kveld. FOTO: Damares Stenbakk

Til tross for byger og mørke skyer over Fiskebrygga tirsdag kveld tror venninnene ikke at dette vil sette en stopper for god stemning utover kvelden når sørlandsbandet «Svein & Co» står for musikken med allsang-låter.

– Det stopper ikke folk fra å ha god stemning når det er sommerhits, postgirobygget eller allsang, mener Maria Haugen.

For Kristine Mæland er det første gangen hun har deltatt på tirsdagskonsert på Fiskebrygga, noe hun har store forventninger til.

– Dette er en veldig koselig møteplass hvor du får folkeliv, musikk og mye god mat på plass, så det blir gøy å møte nye folk og føle den yrende stemninga, sier hun forventningsfullt og smiler.

– Skuffa

Lisa Jordbrudal (25), Silje Bakke (23), Linda Benneche (23), Merethe Haugland (26), Elise Larsen (22) og Helene Hageland (23) feiret starten på sommerferien under sesongens første tirsdagskonsert på Fiskebrygga. FOTO: Damares Stenbakk

Er det noen som ble skuffa over å ikke kunne få nyte sola over en kald CB ved brygga, er det denne jentegjengen. Likevel tok de det hele med et stort smil.

– Litt skuffa over været, men det stopper ikke oss, sier en fornøyd Lisa Jordbrudal.

– Vi fikk beskjed om at det ikke skulle regne, men det er alltid god stemning her uansett, legger Helene Hageland inn.

Det var smil og latter da venninnegjengen samlet seg i lystig lag ved Fiskebrygga tirsdag kveld. FOTO: Damares Stenbakk

Nylig ble også jentegjengen på seks ferdig med sin siste eksamen for semesteret ved Universitetet i Agder og Oslo Met. Og for dem er noe godt i glasset, latter og samhold den beste måten å feire starten av sommerferien på.

– Dette er en del av ritualet om sommeren å komme hit for å nyte en kald CB, treffe kjentfolk og nye mennesker, smiler Lisa Jordbrudal.

1650 rustet seg for bryggekonsert

Ifølge vaktholdselskapet Vakthold AS var det totalt 1650 personer ved Fiskebrygga i 21-tiden tirsdag.

Arrangør for Tirsdagskonsert på Fiskebrygga, Asbjørn Dovland, er glad for å se at flere rustet seg opp med regnponcho og paraply for å få med seg sesongens første bryggekonsert.

– Heldigvis er folk flinke med å bruke poncho, men jeg er fornøyd med at folk tok turen til den første tirsdagskonserten i dette været.

Asbjørn Dovland er arrangør for Tirsdagskonsert på Fiskebrygga og daglig leder ved Dolly Dimples. FOTO: Ida Marie Stokkelien

Nå krysser han fingrene for at flere tar turen neste uke for å få med seg Countryaften på Fiskebrygga.

– I fjor var det kø helt fram til Caledonien fra klokka 17 til 21:30 da vi hadde Country-tema, så jeg håper vi kan gjenta suksessen neste tirsdag med at folk lager like god stemning, sier Dovland avslutningsvis.

Utover kvelden var det flere å se som var godt rustet for regnvær, med et smil om munnen i lystig lag:

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

FOTO: Damares Stenbakk

Publisert:

Oppdatert:

 1. Fiskebrygga (Kristiansand)
 2. Sommer
 3. Sommerferie
 4. Vær
 5. Restaurant

Trosset regnværet for årets første bingo i Ravnedalen: – Fortsatt allsang og show

Litt regnvær stoppet ikke Bingokongen og hans trofaste tilskuere. Torsdag møtte 120 opp for å få med seg årets første runde med "rosa ball" og groviser.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  De holder hjulene i gang om sommeren
  1 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Ny tapas-restau­rant åpnet i Markens
  1 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Dette kan du gjøre i helga
  1 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Tidligere Hall Toll-ansatte åpner ny sushirestaurant
  1 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  Sumo har åpnet i Tollboden: – Vi er klare for å vokse videre i Rogaland
  1 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT
  Flere Stavanger-kafeer kaster askebegrene på uteserveringen
  1 ÅR SIDEN