Slik gikk det da Janove spiste chili med Chili Klaus

Artisten fikk besøk av den populære dansken hjemme i Stavanger. Det ble en sterk opplevelse.

Oppdatert:

– Hvordan vil du... beskrive den? hikster Chili Klaus.

– Den vokser på deg... Den brenner..., svarer Janove og fortsetter:

– Jeg gråter ikke fordi jeg er lei meg... Det er fordi den smakte så utrolig godt, sier artisten mens sidemannen skjærer grimaser og sliter med å holde øynene åpne.

– Jeg synes at... du klarer deg... veldig bra, sier Chili Klaus.

Følg Byas.no på Facebook!

Blant verdens sterkeste

Onsdag formiddag la den populære dansken ut en video på sin Youtube-kanal hvor han spiser chili med Stavanger-artisten Janove Ottesen.

På menyen var en Trinidad Scorpion Moruga Yellow. Den er rangert som en av verdens sterkeste chilier.

Til sammenligning: En jalapeño scorer mellom 2.500 og 8.000 SHU-skalaen, en skala som betegner hvor sterk en matvare er. En Trinidad Scorpion ligger vanligvis på 1,2 millioner.

I videoen ser det ut til at Ottesen klarer seg bedre enn den danske chili-veteranen.

– Jeg kjenner det i halsen. Er det bra for vokalister dette her? spør Ottesen, mens Chili Klaus forteller at han kjenner det prikker i hendene.

Fast gjest

Det er ikke første gang Chili Klaus ufordrer lokale artister. Da dansken gjestet Stavanger under Gladmat for første gang i 2015, utfordret han bandene Hold Fast og Skambankt.

Siden har Chili Klaus vært en fast gjest under matfestivalen i Stavanger. Blant annet har Thomas Dybdahl og Purified in Blood (2016), Hanne Sørvaag og Vidar Schanche (2017), samt bandene Dangerface og Angrep (2018) blitt utfordret av dansken.

Også Kristian Valen har fått gjennomgå. Denne videoen har Chili Klaus også lagt ut på sin Youtube-kanal, der han har i overkant av 100.000 abonnenter.

OBS: Undertegnede spiste verdens sterkeste chili under Gladmat-festivalen i 2015. Det er det verste jeg har gjort hele mitt liv:

Publisert:
Oppdatert:

Så vondt gjør det når Chili Klaus inviterer til spisekonkurranse

De lokale bandmedlemmene i Dangerface og Angrep er vant med å stå foran folkemengder, men da spiller de vanligvis musikk...

Publisert: