Gunn (30) fra Oltedal tar internasjonale medier med storm: «Er dette verdens HEITESTE brannmann?»

– Det var aldri min intensjon om å bli fremstilt som sexy.

Publisert:
LES MER:

Husker du Gunn? Første gang vi snakket med henne var i juni i fjor, i forbindelse med hennes deltakelse i reality-programmet Norges beste brannmann på TV Norge.

LES MER:

Programmet ble sendt i høst, og Byas [holdt kontakten med henne underveis](http://www.byas.no/article/gunn-30-er-fortsatt-med-i-kampen-om-a-bli-norges-beste-brannmann-584020300eaab474008b796f). 30-åringen røk ut ikke lenge før finalen , og sa den gang at det var helt ok.

Tittelen «Norges beste brannmann» var det til slutt Lasse Vadla fra Sandnes som kunne smykke seg med, men nå har altså Gunn kapret en ganske annen tittel:

Verdens heiteste brannmann?

– Jeg fikk litt sjokk

Britiske og amerikanske medie-giganter som The Daily Mail, The Mirror og New York Post har alle kastet seg over 30-åringen fra Oltedal.

Og det stopper ikke der. Hun har også poppet opp i Canada, Italia, Bosnia og Kroatia. Også norske medier som Gjesdalbuen og Dagbladet har plukket opp interessen rundt den plutselige kjendisen.

Det hele startet med at en journalist fra en engelsk lokalavis tok kontakt med Narten via instagram, og spurte om de kunne intervjue henne om hvordan det er å være kvinne i et mannsdominert yrke, i tillegg til å jobbe som personlig trener.

Men overskriftene som florerer på nettet nå, går for det meste på at hun er «smoking hot» og «verdens mest sexy brannmann».

– Når dette ble spredt videre ble artikkelen ganske annerledes, og med et litt annet fokus enn jeg hadde trodd. Det var veldig uventet, og jeg fikk litt sjokk når jeg så meg selv i store aviser som New York Post og ellers rundt om i verden, sier hun og legger til:

– Det var aldri min intensjon å bli fremstilt som «sexy», eller å spille på kropp og utseende i jobbsammenheng. Men når ting ble som de ble, så velger jeg å ta det med et smil. Men - det hadde så klart vært kjekkere om de fokuserte mer på jobben min, foran utseendet.

BRANNKONSTABEL: Gunn (30) fra Oltedal deltok i "Norges Beste Brannmann" på TVNorge i høst.

– Har beina godt planta

Narten jobber til vanlig som røykdykker på Asker brannstasjon, og deler bilder av hverdagen både som brannmann og personlig trener på Instagram.

Da undertegnede startet på denne artikkelen fredag morgen, hadde Gunn Narten fra lille Oltedal 65.400 følgere på Instagram.

Bare noen timer senere hadde hun kommet opp i 67.400. Tallet oppjusterer seg nærmest hver gang man trykker på refresh-knappen.

– Før alt dette startet hadde jeg rundt 48.000 følgere, så det har steget mye de siste dagene.

– Hva syns du om den plutselige interessen for deg?

– Jeg blir litt flau av å lese overskriftene, for det var langt fra sånn artikkelen i utgangspunktet var. Men jeg velger å ta det med et smil, og jeg blir jo smigret av alle de fine kommentarene jeg får, sier hun og legger til:

– Det har vært mye trøkk de siste dagene, både fra nasjonale og internasjonale medier, og det kan bli litt mye. Men jeg takler det bra, og har fortsatt beina godt plantet på bakken.

– Har du fått mange frierbrev?

– Haha! Ja, det har kommet mye meldinger og en del frierbrev. Jeg må bare le av det!

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Ny trend herjer på Instagram: Tydelig Madonna-inspirert!

LES MER:

* Én av åtte kvinner mellom 18 og 30 år har vurdert intimkirurgi

LES MER:

* Ellen (25) fra Stavanger har skrevet bok om kvinners underliv

Publisert:

Dette er knutene for russen i Sør-Rogaland i 2020

Omtrent en måned forsinket, men startskuddet for russetiden går i dag, torsdag!

Oppdatert: