Kjekke ting du kan gjøre i helga!

Vet du ikke hva du skal i helga? Vi har samlet syv forslag her!

Publisert:
Vil du feire St. Hans i helgen? Vi har flere forslag til hvordan du kan tilbringe helgen din under!

Denne guiden gjelder fra onsdag 20. juni til søndag 24. juni.

Følg Byas.no på Instagram!

Heliboogie 2018

Hva: Basehopping Hvor: Lysefjorden turisthytte og vandrerhjem Når: Onsdag til lørdag

Denne helgen skal 250 basehoppere fra hele verden feire 20 års jubileum ved å kaste seg ut fra Kjerag morgen til kveld. Skal du til Kjerag denne helgen, kan du altså få sett noen ekstremsports-folk i tillegg til den der bolten. #win

Talenttimen

Hva: Filmpremierer (i flertall der, altså) Hvor: SF Kino Når: Onsdag kl. 18.00

Onsdag blir det premierer på filmer produsert i Filmkraft Talentutviklings prosjekter så langt i 2018. Flere filmer står på plakaten, og arrangementet er gratis!

Silent Disco @Arkivet

Hva: Stilledisco Hvor: Arkivet Når: Torsdag kl. 23.00

Torsdag skrur Arkivet nok en gang av anlegget, og får folk til å høre musikk via hodetelefoner i stedet. Det pleier å være to forskjellige kanaler, og ingenting er som å høre på en sang mens du hører en annen gjeng gaule en helt annen. Dersom du er keen på å høre folk som synger rent og ikke-fullt-så-rent, kan vi også anbefale å ta av seg headsettet i ny og ne. Arrangørene skriver at de forventer kø og stor pågang, så det kan være verdt å notere seg.

Midsommarafton @Cocktailfabrikken

Hva: Svenskenes 17. mai Hvor: Cocktailfabrikken Når: Fredag kl. 17.00

Denne helgen står Sverige på hodet, og så og si alle sammen springer rundt med kranser på hodet og danser rundt en stang av blomster. Du må derimot ikke dra helt til Sverige for å ta del i feiringen, for Cocktailfabrikken har fikset både blomsterstang, latter, kos og klining, som de selv skriver på Facebook.

Glad midsommar, som de sier i Sverige 🇸🇪

St. Hans

Hva: Bål og god stemning Hvor: Flere steder Når: Lørdag

Lørdag er det St. Hans, og det ser det ut til at flere utesteder har fått med seg. Du kan feire kvelden både på Vaulen Badeplass, Tou Scene, Sandnes Brygge, Café Sting eller Bøker og Børst. Også Cementen, Midsummer Hot Sauce og Hanekam har arrangement - her er det med andre ord noe som kan passe alle. Ta deg en titt innom Facebook for inspo, da vel!

Vaffelsøndag @Bøker og Børst

Hva: Servering av vafler Hvor: Bøker & Børst Når: Søndag kl. 09.00

Søndag blir det servering av deilige vafler med syltetøy, rømme og/eller brunost. Nystekte croissanter, hjemmelagde kaker, muffins og andre godsaker står også på menyen.

Classic Album Sundays @Kunsthall Stavanger

Hva: Gjennomlytting av et klassisk album Hvor: Kunsthall Stavanger Når: Søndag kl. 14.00

Søndag skal albumet «It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back» av Public Enemy spilles av i Kunsthall Stavanger. Spaceworld Soundgarden stiller med fancy høyttalere.

Noe du synes mangler? Del det med andre lesere i kommentarfeltet under.

Hver onsdag tar vi og presenterer et utvalg av det som skjer i byene med i våre anbefalinger for helgen. Send gjerne tips om hva som skjer innen tirsdag - til tips@byas.no!

Publisert:

17 kjekke ting du kan gjøre i helga!

Ukas høydepunkt nærmer seg!

Publisert: