Palmesus: – Kan være at det kommer flere billetter i salg

Strandfestivalen har utvidet Bystranda med flere lass med sand, og har søkt om å få plass til flere folk til årets festival.

Publisert:
Palmesus var utsolgt også i fjor. Foto: Thomas Hegna

– Vi solgte ut årets strandfest

og det siste halvåret har det vært en enorm pågang fra folk som ønsker å få tak i billetter fra oss og via svartebørs. Vi har jobbet med infrastrukturen på området, og har i samarbeid med kommunen utvidet stranda med 280 lastebillass med sand. Nå har vi søkt om en kapasitetsutvidelse, og hvis vi får den så kan det være at det kommer flere billetter i salg til årets festival, sier festivalsjef Leif Fosselie til KRSby.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet om arbeidet med å utvide Bystranda.Stranda har forsvunnet ut i havet siden den først ble bygd, og fronten kan etterfylles ut til dit den egentlig var. Det er snakk om hele 10-12 meter med ekstra strand, alt betalt av Palmesus.

Utvidelsen på 10-12 meter åpner for plass til flere folk på Palmesus. Foto: Thomas Hegna

Vil øke med 2500 publikummere

Fjorårets festival, som også var utsolgt, hadde 15.000 besøkende innom hver dag. I tillegg kommer Palmesus’ egne folk som arrangerer det hele, som nå har vokst til 2100 mennesker.

– Totalt har vi søkt om en kapasitet på 17.500 publikummere hver dag, men antall billetter som eventuelt vil bli lagt ut hvis planene godkjennes vil bli mindre enn dette. Det er på grunn av artistenes gjestelister, sponsoravtaler og lignende, så det er et komplisert regnestykke, sier festivalsjefen.

Nye billetter i salg vil antakeligvis bli utsolgt lynkjapt. Foto: Thomas Hegna

Motvirke svartebørshandel

I en reklamekampanje for Finn.no har det kommet frem at veldig mange søkte etter billetter på svartebørsen i fjor. Ifølge reklamen søkte over 160.000 etter billetter, og kun 420 billetter var tilgjengelige via Finn.

– Tallene som Finn selv har oppgitt viser jo at den etterspørselen som er fører til handel på svartebørs, og ved å kunne tilby flere vanlige billetter via oss så motvirker vi dette, sier Leif.

– Hva kan du si om hvilke artister som kommer til årets festival?

– Det jeg kan si er at mars måned blir en bra måned for slipp, sier han.

Publisert:

Palmesus: – Kan være at det kommer flere billetter i salg

Strandfestivalen har utvidet Bystranda i Kristiansand med flere lass med sand, og har søkt om å få plass til flere folk til årets festival.

Publisert:
  • Magnus Nødland Skogedal, Krsby