The Shack-gründerne: – Dette hadde vi aldri sett for oss da vi startet
The Shack har solgt 300.000 burgere siden oppstarten for to år siden. Nå vil de utvide til hele Norge!
– Hadde dere sett for dere at dere skulle selge 300 000 burgere?
– Ikke i det hele tatt, sier gründer og daglig leder, Kenneth Pedersen.
Da Gunnar Ellingsen, Rune Ludvigsen og Kenneth Pedersen startet den første The Shack-restauranten på Mariero, hadde de ingen anelse om hvordan det kom til å gå.
Siden den gang har de altså solgt hundretusenvis av burgere og åpnet to restauranter til, i sentrum og på Tasta.
Ambisjonene har også vokst, og Pedersen og Gunnar Ellingsen lover at de ikke er fornøyde enda.
– Nå skal vi bli så store som vi klarer, smiler Pedersen.
– Hva er det egentlig som gjør at The Shack fungerer?
– Jeg tror vi fant et hull i markedet. Vi legger utrolig mye arbeid og sjel i det vi driver med, og kvalitet er det viktigste for oss. Vi er aldri fornøyd, og strekker oss alltid etter å bli bedre.
Takker Stavanger
Gründerne er takknemlige for mottakelsen de har fått i hjembyen.
– Jeg føler at siddisene har trykket oss til sitt bryst. De tar godt vare på oss, og vi prøver å ta godt vare på dem, sier Ellingsen.
At det tar tid og krefter å drive flere restauranter, er det ingen tvil om. Pedersen og Ellingsen, sammen med gründer nummer tre, Rune Ludvigsen, har en gruppesamtale på Facebook som går konstant, 12 timer i døgnet - til samboernes store fortvilelse.
Det må de bare venne seg til, mener gründerne, for de har ikke tenkt å stoppe enda.
– Men på sikt håper vi å ta litt andre roller i bedriften, sier Ellingsen.
Vil utvide til hele Norge
Mange av de ansatte hos The Shack har vært med siden starten, og det er både Pedersen og Ellingsen veldig opptatt av.
– Jeg er glad for at vi har skapt arbeidsplasser, men jeg er også veldig glad for at de vi har ansatt, velger å bli hos oss. Da føler jeg at vi gjør noe riktig, sier Pedersen.
The Shack vil altså utvide, både til byer i og utenfor fylket, men først må de ta seg selv igjen. Så fort de har tjent inn pengene de har investert i de nye restaurantene, står resten av Norge for tur.
– Vi har ingen begrensninger, avslutter Ellingsen.
MER FRA BYAS: