Aktuelt

The Shack-gründerne: – Dette hadde vi aldri sett for oss da vi startet

The Shack har solgt 300.000 burgere siden oppstarten for to år siden. Nå vil de utvide til hele Norge!

Oppdatert:
  • Ingebjørg Iversen

– Vi har blitt litt tjukkere siden vi startet, sier Pedersen. – Det blir mye burger, supplerer Ellingsen. FOTO: Ingebjørg Iversen

– Hadde dere sett for dere at dere skulle selge 300 000 burgere?

– Ikke i det hele tatt, sier gründer og daglig leder, Kenneth Pedersen.

Da Gunnar Ellingsen, Rune Ludvigsen og Kenneth Pedersen startet den første The Shack-restauranten på Mariero, hadde de ingen anelse om hvordan det kom til å gå.

Siden den gang har de altså solgt hundretusenvis av burgere og åpnet to restauranter til, i sentrum og på Tasta.

Ambisjonene har også vokst, og Pedersen og Gunnar Ellingsen lover at de ikke er fornøyde enda.

– Nå skal vi bli så store som vi klarer, smiler Pedersen.

– Hva er det egentlig som gjør at The Shack fungerer?

– Jeg tror vi fant et hull i markedet. Vi legger utrolig mye arbeid og sjel i det vi driver med, og kvalitet er det viktigste for oss. Vi er aldri fornøyd, og strekker oss alltid etter å bli bedre.

Følg Byas.no på Facebook!

  • Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!

Takker Stavanger

Gründerne er takknemlige for mottakelsen de har fått i hjembyen.

– Jeg føler at siddisene har trykket oss til sitt bryst. De tar godt vare på oss, og vi prøver å ta godt vare på dem, sier Ellingsen.

At det tar tid og krefter å drive flere restauranter, er det ingen tvil om. Pedersen og Ellingsen, sammen med gründer nummer tre, Rune Ludvigsen, har en gruppesamtale på Facebook som går konstant, 12 timer i døgnet - til samboernes store fortvilelse.

Det må de bare venne seg til, mener gründerne, for de har ikke tenkt å stoppe enda.

– Men på sikt håper vi å ta litt andre roller i bedriften, sier Ellingsen.

Vil utvide til hele Norge

Mange av de ansatte hos The Shack har vært med siden starten, og det er både Pedersen og Ellingsen veldig opptatt av.

– Jeg er glad for at vi har skapt arbeidsplasser, men jeg er også veldig glad for at de vi har ansatt, velger å bli hos oss. Da føler jeg at vi gjør noe riktig, sier Pedersen.

The Shack vil altså utvide, både til byer i og utenfor fylket, men først må de ta seg selv igjen. Så fort de har tjent inn pengene de har investert i de nye restaurantene, står resten av Norge for tur.

– Vi har ingen begrensninger, avslutter Ellingsen.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Nå har The Shack åpnet det tredje burgerstedet - denne gang i Stavanger

LES MER:

The Shack utvider - igjen. Og igjen!

LES MER:

Åpningsdato for det nye pub- og matkonseptet til denne gjengen er klar

Publisert:
Oppdatert:
  1. Restaurant
  2. Gründere
  3. Stavanger
  4. Norge
  5. Sosiale medier

The Shack åpner på Madla - og røper Norges-planer

Snart kan du få nevene i en The Shack-burger i Madlakrossen. Og hvis gründerne får det som de vil, kommer det til å poppe opp nye skur over hele landet i ikke altfor fjern framtid.

Publisert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Hekkan, nå kommer det en ny burgerrestaurant til Stavanger
    3 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Hva er #byasbeste takeaway? Her er de nominerte!
    3 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    Nå har den internasjonale pizzakjeden åpnet sine første restauranter i Rogaland
    3 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Lars (33) er sjef på Stavangers nye burgerrestaurant
    2 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    – Håper Gladmat har kommet til Pedersgata for å bli
    2 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Domino's-selskap vil forlate Norge
    12 MÅNEDER SIDEN