Aktuelt

Gjestalveien Conditori AS flytter inn på Straen Senteret

Etter oppstarten i Sandnes for 19 år siden, er bakeriet glade for å kunne åpne sitt første utsalg i Stavanger. – Vi har alltid hatt lyst, sier Charlotte Hansen.

Publisert:
  • Ingebjørg Iversen

Charlotte Hansen i Gjestalveien Conditori AS gleder seg til åpning av deres første utsalg i Stavanger. - Dette blir spennende og kjekt! FOTO: Ingebjørg Iversen

– Vi har kikket rundt etter lokaler i Stavanger i mange år, sier Charlotte Hansen i Gjestalveien Conditori AS.

Hansen er selv fra Stavanger, og er glad for å være «hjemme igjen».

– Vi er glad i byen og det er kjekt å være tilbake. Dette blir spennende.

Følg Byas.no på Facebook!

  • Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!

Pop-up

Gjestalveien har utsalg to steder i Sandnes - ett på Amfi Vågen og ett i Gjestalveien.

I Stavanger var det ingen lokaler som var sentralt eller bra nok, før senterlederen av Straen Senteret tok kontakt og spurte om de kunne være interessert i lokalet i første etasje.

– Det blir en pop-up på ubestemt tid, sier Hansen.

Glutenfrie varer er Gjestalsveiens spesialitet. FOTO: Ingebjørg Iversen

Satser på glutenfritt

Gjestalveiens spesialitet er glutenfti bakst, og de leverer produkter til grossister fra Kristiansand til Bergen.

– Der er det frosne varer, men i bakeriutsalgene våre kan man få det ferskt. vi får mange kunder fra Stavanger og Randaberg til Sandnes som ønsker god, fersk glutenfri bakst.

Med over 200 glutenfrie varetyper må Gjestalveien Conditori være i norgestoppen.

– Jeg har i alle fall ikke hørt om andre som har like mange, sier Hansen, men understreker at hun ikke vet om de har Norges største utvalg.

Det var Helge Hansen som startet Gjestalveien Conditori i 1998. Han startet bakeriet i et av Sandnes’ eldste hus, ikke så overraskende kanskje, i Gjestalveien.

Da både sønnene hans og konen fikk glutenallergi, fant han ut at det var det han måtte satse på.

Charlotte er gift med Helges sønn Torbjørn, og har også glutenallergi. Men det finnes selvfølgelig også bakervarer med gluten til salgs, understreker hun.

LES OGSÅ:

LES MER:

Siv Helen og Merete har åpnet spesialbutikk for kaffe og te i Breigata

LES MER:

Nye Harry Pepper blir på seks plan

Stoler og bord står klart til mandagens åpning. FOTO: Ingebjørg Iversen

Åpner mandag

Hansen synes det er stas å flytte inn på Straen Senteret, som hun besøkte ofte da hun var liten. Et matutsalg på kjøpesenteret har dessuten vært savnet, sier hun.

– Det er behov for en matplass her, også for at ansatte skal kunne kjøpe mat.

På mandag har Gjestalveien Conditori AS åpningsfest på Straensenteret, hvor det vil bli gratis marsipankake til alle og gode tilbud.

– Det blir rød løper, ballonger og god stemning. Jeg håper bare at alle får plass, ler Hansen.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Her har det blitt hentet opp over fem tonn skrot

LES MER:

Raphael har spist Norges giftigste fisk rå

LES MER:

Flere studenter har opplevd å bli diskriminert i utleiemarkedet

Publisert:
  1. Restaurant
  2. Stavanger
  3. Bakeri
  4. Sandnes
  5. Straen senteret

Arvid skulle aldri åpne noe nytt, men så sto lokalet til bakeriet Fredriks tomt

På mandag åpner Stavanger Conditori inn «på hjørnet» i Hillevåg.

Oppdatert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    2017 oppsummert: Disse sakene ble mest lest i september
    3 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    For 34 år siden kunne du spise en bankers i Sandnes. Nå kan du spise hos Bankers.
    6 MÅNEDER SIDEN
  3. AKTUELT
    Kanelsnurren skal åpne i østre bydel
    2 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Kafé Go Nok har åpnet i Gamle Stavanger
    2 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    Kafé tar over det tomme lokalet etter Michael Kors
    3 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Sandnes-bakeri har åpnet dørene i Stavanger
    2 ÅR SIDEN