Taco-kjeden utvider og starter opp restaurant i Stavanger sentrum

Tidligere gaming-lokale må vike når Los Tacos slår ned veggene og utvider med sitteplasser til 60 gjester.

Oppdatert:
Los Tacos startet opp som et fast food-sted i Stavanger i 2015. Nå tar kjeden også over nabolokalet.

På nyåret startet arbeidet med å pusse opp fast food-lokalet som har holdt til i Skagen siden september 2015.

Los Tacos har mettet mange sultne mager etter en kveld på byen. Det skal de fortsatt gjøre når den nye restauranten står klar til våren, men nå håper eierne at investeringen skal gjøre Los Tacos minst like attraktiv på dagtid.

– Vi snakker om en totalrenovering. Veggene slås ned og vi utvider lokalet til en fullverdig restaurant med 60 sitteplasser, sier Los Tacos-gründer Brian John Kovary.

Slik ble resultatet da Los Tacos pusset opp fast food-utsalget i Bergen. Totalt får lokalet i Stavanger 60 sitteplasser.

Restaurant

Han startet opp kjeden sammen med Marius Larsen i Bergen i 2015. I løpet av et halvt år solgte duoen 40.000 burritoer.

Siden den gang har konseptet vokst betraktelig. I dag har Los Tacos utsalg i seks norske byer.

– Los Tacos i Stavanger ble drevet som franchise. Da eieren valgte å legge ned og slå bedriften konkurs i desember, fikk vi muligheten til å ta over nabolokalet, forteller Kovary.

Andre Los Tacos-utsalg har også blitt gjort om til restauranter, blant annet i Bergen.

– Vi skal fortsatt ha fast food og nattmat, men gjør endringer på menyen for de som vil spise hos oss på dagtid. Det blir også en mye mer koselig atmosfære, sier Kovary.

Han er usikker på hvor mye oppgraderingen av lokalet i Stavanger vil koste, men sier at prislappen på lignende utvidelser har ligget på rundt 1,5 millioner kroner.

House of Nerds åpnet dørene i juni 2017. Gaming-konseptet kastet inn håndkleet i fjor høst og nå skal Los Tacos ta over lokalene.

Spillokale på flyttefot?

House of Nerds holdt tidligere til i lokalet som Los Tacos nå tar over. Gaming-konseptet la ned i fjor høst. Regnskapene viser at selskapet som drev House of Nerds gikk med nærmere 500.000 kroner i underskudd i 2017, ifølge Proff.no.

Men nerdene har ingenting å frykte, spillhuset planlegger nemlig en nyåpning.

– Vi er i dialog med et knippe gårdeiere i byen og har den siste tiden mottatt spennende tilbud som vi skal se nærmere på. Vi gleder oss til å åpne dørene på nytt, med fokus på gaming som tidligere, men vi vil satse sterkt på VR-opplevelser og bedre tilbud til næringslivet, skriver daglig leder i House of Nerds Holding AS, Stian Laursen Skoglund i en e-post til Byas.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Hall Toll har blitt solgt: Ny utelivskjede tar over lokalene

LES MER:

Salget av Hall Toll: – Vi går ned med flagget til topps

LES MER:

Kommunen snur og lar BAR Social Eating beholde skjenkebevillingen

LES MER:

Så mange prikker har ditt favorittutested

Publisert:
Oppdatert:

– Jeg har spist taco hver dag i ett år og jeg er fortsatt ikke lei

Variasjonen i kosten kan diskuteres, men den nye restauranten i Stavanger sentrum er det ingenting å utsette på, mener Thor Gjerde (24).

Oppdatert: