Aktuelt

Til høsten flytter Yips inn i nye lokaler

Men spisestedet forsvinner ikke fra Pedersgata. Yips Dumpings & Digg tar fatt på den 130 meter lange flytteturen til høsten.

Oppdatert:
  • Tonje Thorstad Kildal
Om noen måneder skal Yips flytte fra lokalene sine i Pedersgata 33.

– Vi har rett og slett vokst ut av lokalene våre på disse to årene, og så dukket det opp en mulighet hos utleieren vi er hos nå, som hadde et nytt lokale tilgjengelig, sier daglig leder Tore Erevik.

Yips åpnet restauranten sin i Pedersgata for to år siden, men nå flytter de altså til et nytt lokale.

– Da får vi blant annet flere sitteplasser, bedre kapasitet på kjøkkenet og bedre logistikk.

  • Følg Byas på Instagram!

Vil åpne i september

Det nye lokalet blir i Pedersgata 11, som er 130 meter fra lokalet de er i nå. Adressen er for tiden under bygging og tilhører samme kompleks som Mano også skal inn i.

– Drømmen er at vi får åpnet i løpet av midten av september eller begynnelsen av oktober, men vi vet at det kan bli noen forsinkelser.

Det viktigste for Erevik er likevel å komme på plass i de nye lokalene til julebordsesongen.

– Jeg håper vi rekker å få bygge en ny atmosfære hvor vi kan få inn den typen selskaper, legger Erevik til.

Tore Erevik er daglig leder for Yips Dumpings & Digg.
LES MER:

Yips Dumplings & Digg har åpnet - sjekk forandringen

Utvider restaurantkonseptet

Til nå har Yips Dumpings & Digg hovedsakelig satset på take away selv om de også har sitteplasser i lokalene de er i nå. Men nå planlegger de også å utvide restaurantkonseptet.

– Vi har med oss flinke kokker på laget, og avtalen har hele tiden vært at vi skal sette basemenyen med take-awaymenyen, men at vi også skal utvide det.

I den nye restauranten skal det være en todeling, hvor de både beholder den gamle menyen og lager en ny meny med litt mer avansert mat. Det skal også investeres i baren.

– Målet er jo at folk skal kunne spise en fin middag her i helgene, og så bli sittende for å ta seg en pils i stede for å gå videre, legger Erevik til.

Yips skal inn i lokalene som er tildekket av stillaser til høyre i bildet.
LES MER:

Yips har åpnet ny filial, men det kostet halve selskapet

– Fin situasjon å være i

Selv om det ble brukt mye av både tid og penger på å busse opp de nåværende lokalene, synes Erevik at det er en positiv ting å flytte.

– Grunnen til at vi flytter er jo fordi vi har så høy etterspørsel, så det er egentlig en fin situasjon å være i.

– Akkurat nå har vi litt begrensninger på hvor mye mat vi klarer på pushe ut på grunn av logistikken. Med det nye kjøkkenet får vi nesten tredoblet kapasiteten, så det gjør jo at vi får levert mat mye fortere.

Publisert:
Oppdatert:
  1. Restaurant
  2. Middag
  3. Stavanger
  4. Restauranter
  5. Næringsliv

Nytt spisested åpner i Pedersgata: – Skal være et sted folk vil henge

Snart åpner et nytt spisested i nybygde Pedersgata 9, og gründerparet fra Oslo håper at Stavanger-innbyggerne er fysen på fritert kylling.

Oppdatert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Nytt sushisted tar over lokalene når Mano flytter over gata
    2 MÅNEDER SIDEN
  2. AKTUELT
    Mer Fortou dukker opp i østre bydel: – Det er bare å brette opp ermene og kjøre på
    2 MÅNEDER SIDEN
  3. AKTUELT
    Indisk «spøkelseskjøkken» har åpnet innerst i Dokkgata
    2 MÅNEDER SIDEN
  4. AKTUELT
    Her kommer vinbar, bakeri, bistro, dagligvarebutikk og delikatesseforretning
    1 MÅNED SIDEN
  5. AKTUELT
    Snart åpner en ny kaffebar i Pedersgata
    2 MÅNEDER SIDEN
  6. AKTUELT
    Gard har blogget om maten i Stavanger i 14 år
    2 MÅNEDER SIDEN