Kjartan Lauritzen kommer til Utopia

«Åh herregud, jeg kjenner det i skrittet...»

Oppdatert:
Kjartan Lauritzen (i blå jakke) på scenen under Mablis i Vålandskogen i 2017. Nå er artisten klar for Utopia i amfiet utenfor Konserthuset.

Slik innleder Kjartan Lauritzen sangen «Fredag» som har herjet radiokanaler og festivaler siden han slapp låta tilbake i 2017.

Det kan være at noen kjenner det litt ekstra der nede fredag 23. august. Som Lauritzen selv synger det: «For det er da det skjer!»

Denne fredagen står nemlig artisten fra Balestrand på scenen under Utopia i Stavanger. Det bekrefter festivalen i en pressemelding tirsdag formiddag.

– Kjartan er en ganske så unik live-artist som klarer å blande heftige beats, enorm energi og noen gode doser humor. Han tar seg ikke selv høytidelig, og med det har han virkelig fått en stor stjerne hos Stavanger-publikummet, skriver festivalsjef Espen Yung Svendsen i pressemeldingen.

Fredag (naturlig nok) 29. september slapp Kjartan Lauritzen sin selvproduserte EP «Fenomenet» på det Bergenske kollektivet Vibbefanger, som han er en del av. Slippkonsertene i Bergen (Røkeriet), Trondheim (Storsalen) og Oslo (Rockefeller) ble utsolgt flere uker i forveien.

Lauritzen er ikke fremmed for opptredener i Stavanger. Han har også spilt på festivalen Mablis i Vålandskogen de siste to årene.

Fra før er også Sebastian Ingrosso, Karpe, Zara Larsson, Postgirobygget, Dagny og Unge Ferrari annonsert til årets festival.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Old Irish Pub får ikke drive nattklubb, men kan skjenke alkohol om de vil

LES MER:

Tidligere Hall Toll-ansatte blir ikke med videre til ny restaurant

LES MER:

Ny restaurant åpner i Hall Tolls gamle lokaler

LES MER:

Ny restaurant i de gamle Tango-lokalene: – Det blir et sted hvor du kan planlegge en helaften

Publisert:
Oppdatert:

Sondre Lerche kommer til Mablis

Bergenseren melder ankomst til Vålandskogen i sommer.

Oppdatert: