Fire dager før bryllupet mistet Veronica (30) gifteringene. Kollegaene startet kronerulling

Fire dager før hun skulle gifte seg, mistet Veronica Solheim gifteringene på Sørlandssenteret. Nå har ansatte ved senteret samlet inn penger til nye gifteringer!

Oppdatert:
Det kommende brudeparet Espen Langseid og Veronica Solheim er takknemlig over kollegaenes innsamlingsaksjon til nye bryllupsringer.

Veroinca Solheim forteller til KRSby at hun var innom det kodebeskyttede ansatt-toalettet etter mandagens arbeidsdag på Mester Grønn på Sørlandssenteret, før hun stresset videre til en bryllupsavtale.

Ifølge Solheim glemte hun igjen posen med gifteringene da hun var på toalettet. Da hun kom tilbake for å lete var posen sporløst forsvunnet.

– Jeg hentet gifteringene tidligere på dagen. Da jeg skulle gå fra jobb på mandag var jeg stresset, siden jeg skulle få nøkkelen til bryllupslokalet. Jeg husker jeg hang posen på dodøra og tenkte at «den må jeg ikke glemme», og glemte den igjen rett før jeg dro videre, forklarer hun.

Panikk

Brudeparet fra Tveit i Kristiansand ser fram til den store dagen lørdag, og innrømmer at de fikk panikk da Solheim glemte igjen gifteringene mandag formiddag.

– Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd med en gang. Jeg fikk panikk og prøvde å lete etter dem og spurte andre ansatte på Facebook om de hadde sett posen. Det var ingen god følelse, men heldigvis ble ikke mannen min sint på meg, forteller hun.

Veronica og Espen har vært sammen i over fem år og bor på Tveit i Kristiansand.

– Det er vanskelig å bli sint når hun ble så lei seg, sier den kommende brudgommen, Espen Langseid, med en hyggelig undertone.

Flere saker fra KRSby:

LES MER:

Har vorspiel fem dager i uka - og nachspiel til klokka 4

LES MER:

Ord og uttrykk du hører i Kristiansand

LES MER:

Forbrukerrådet lanserer ny pris-app - disse butikkene er billigst

Kolleger til unnsetning

Når krisen var som størst, var det kollegaene ved kjøpesenteret kom til unnsetning!

Lill Beate Oddestad Dyrstad, som også jobber på senteret, startet kronerulling gjennom en intern Facebook-gruppe for Sørlandssenterets ansatte. Hun fikk en avtale hos Mestergull om nye ringer til brudeparet til redusert pris.

– Vi syntes så synd på henne. Jeg sjekket med Mestergull om hvilke ringer brudeparet hadde, og fikk gjort en avtale med gullsmeden der vi fikk én ring gratis og halv pris på den andre ringen, som originalt kostet 9000 kroner. Vi har nå samlet inn totalt over 5000 kroner, hvor vi gir en ekstra gave som plaster på såret, forteller Oddestad Dyrstad til KRSby.

De ansatte ved Sørlandssenteret hjalp til med innsamlingsaksjonen, som startet onsdag formiddag. Nå har de samlet inn nok penger til å kjøpe nye gifteringer til Veronica og Espen.

Brudepratet er svært takknemlig over innsatsen kollegaene har fått til på tre dager. Hadde ikke kronerullingen blitt til, hadde Veronica og Espen tatt i bruk en hverdagsring under seremonien for symbolikkens skyld.

I dag fikk de inn nok penger, og nå blir det bryllup med ekte ringer.

– Jeg er fantastisk takknemlig. Og jeg fikk litt sjokk da jeg fikk vite om innsamlingen, sier Solheim.

– Det er slik du hører om, men trodde aldri dette ville skje oss. Det er fantastisk, bryter Langseid inn.

Stolt over barmhjertigheten til ansatte

Ruben Storevold, senterleder ved Sørlandssenteret, er stolt over at de ansatte går sammen og hjelper hverandre.

Ruben Storevold, senterleder ved Sørlandssenteret.

– Et helt fantastisk initiativ av Lill Beate, dette viser at man har omsorg og omtanke om hverandre når man har vært uheldig. Det er kjempehyggelig at et så stort senter med 2.000 ansatte bryr seg om hverandre, det varmer veldig, sier en stolt senterleder.

Og hva bør man gjøre dersom man mister noe på Sørlandssenteret? Senterlederen anbefaler å ta kontakt med informasjonsskranken eller ta tak i vekterne fra Nokas.

LES OGSÅ:

LES MER:

– Målet er å trygge byen for studentene

LES MER:

Student? Slik får du gratis busskort

LES MER:

Lobbybaren stenger dørene etter 30 år

Publisert:
Oppdatert:

Dette er knutene for russen i Sør-Rogaland i 2020

Omtrent en måned forsinket, men startskuddet for russetiden går i dag, torsdag!

Oppdatert: