Aktuelt

Kommer monsterpizzaen hit?

Vulkanpizzaen tok av på sosiale medier, og vi måtte selvfølgelig finne ut om vi får den her!

Publisert:
  • Hanne Høyland
50 SHADES OF JUNK? Jadda! Det er ikke akkurat helsekost.

Sist uke lanserte den lille, svenske pizzerien Nya Gul & Blåalle junkfood-elskeres drømmepizza. Og det tok helt av på sosiale medier.

Pizzaen, som har fått navnet ”Vulkanpizza”, har lite til felles med den klassiske pizzaen. Både utseende og innholdet er av den utradisjonelle sorten.

Pizzabunnen er formet i skåler som inneholder ymse mattyper - alt i kategorien junkfood:

Skinke, bacon, salami og biffkjøtt bakt i masse ost. Mens hjertet av pizzaen inneholder pommes frites, flere typer dressinger og salat..

**LES OGSÅ:

LES MER:

Hvor ble Kaptein Sabeltann-isen av?

PÅ BUZZFEED: Det virale nettstedet Buzzfeed har selvsagt plukket opp monterpizzaen. FOTO Skjermdump.

Har diskutert vulkanpizzaen

Hos No 28. Pizza pub i Stavanger har de ansatte registrert trenden.

\- Jeg synes det er veldig gøy med slike ting, sier Janne Oaland, som jobber på pizzeriaen.

Selv om pizzastedet ikke har noen konkrete planer om å lansere en pizza som denne, mener hun det hadde vært artig om de gjorde et forsøk.

- Jeg tror mange hadde kjøpt den, bare for å kunne ta bilde med den. Selv hadde jeg nok smakt den mest fordi jeg synes det er kult, sier Oaland.

GØY: Janne Oaland synes vulkanpizzaen er en artig ide, og tror folk ville kjøpt den. Foto: Hanne høyland.

- Skal aldri si aldri

På Egon i Stavanger smiler daglig leder Tor-Morten Hoddevik, da han får se bilde av Vulkanpizzaen.

\- Dette er ikke noe jeg kan bestemme på vegne av Egon. Vi fikk ny meny 1. juni i år, så da er det ett år til neste gang vi endrer den, men du vet aldri. Kanskje det blir et nytt innspill til vår neste meny, sier han.

Han tar en ekstra titt på bildet og sier:

- Den så meget spesiell ut, men man skal aldri si aldri, sier han.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Hvilken sommerøl smaker best?

SPESIELL: Daglig leder hos Egon i Stavanger synes vulkanpizzen ser en smule spesiell ut. Foto: Hanne Høyland.

- For dyr å lage

Hos Pizzabakeren blir det ikke aktuelt å innføre den pompøse pizzaen.

- Det ser veldig spennende ut, men jeg tror ikke det blir aktuelt for oss, sier Rune Ellingsen, som er daglig leder på Pizzabakeren på Tasta.

Han mener pizzaen ser dyr ut å lage.

\- Vi skal jo tjene penger på det også, sier han, men legger til at han synes pizzaen ser god ut.

Byas har også forsøkt å få en kommentar fra Dolly Dimples, uten å lykkes.

Hva synes du om Vulkanpizzaen? Del det gjerne med andre lesere i kommentarfeltet under (bare logg inn med Finn.no-kontoen din).

**LES OGSÅ:

LES MER:

Greit å kunne for deg som er glad i kjøttdeig

Publisert:
  1. Kostholdsråd
  2. Restaurant
  3. Mote

Husker du monsterpizzaen? Hils på storebroren, og en lokal pinnekjøttpizza!

Foreløpig ingen monsterpizza her i området. Til gjengjeld har vi en med pinnekjøtt.

Oppdatert:
  • Mats Krokstad & Ivar Vasstveit

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Flere større pizzakjeder har startet opp i Stavanger og Sandnes. Nå kommer én til.
    2 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Nå har den internasjonale pizzakjeden åpnet sine første restauranter i Rogaland
    4 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    Pizzagigant åpner tre restauranter i Kristiansand
    4 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Først gjenoppstod Rio på Lund, deretter på Hånes. Snart åpner enda en filial
    5 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    Pizzafesten: «Fra komla med dott til Nummer 16 med kvidløgsdressing»
    2 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    For 34 år siden kunne du spise en bankers i Sandnes. Nå kan du spise hos Bankers.
    2 ÅR SIDEN