Aktuelt

Wrap & Roll har gått konkurs

Vurderer å starte opp igjen under nytt navn.

Oppdatert:

  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Gründerduoen fikk ideen til den mobile take away-sjappa fra Australia. Her fra Fadderfestivalen i august 2017, da Byas omtalte Wrap & Roll for første gang. FOTO: Håvard Tanche-Larsen Knutsen (arkivfoto)

Wrap & Roll begynte i det små på fire hjul. Fra en Foodtruck solgte selskapet sushi, boblevafler og annen hurtigmat til sultne siddiser, ofte på Torget og på festivaler.

  • Byas snakket for første gang med gründerne under Fadderfestivalen i fjor: – Vi har satset alt

To raske utvidelser

Nesten samtidig som foodtrucken var i hus, åpnet Wrap & Roll også et utsalg på Madla Amfi. Et par måneder senere, i oktober 2017, holdt selskapet på å pusse opp et nytt lokale på Kilden.

– Det har hele tiden vært en del av planen å bli store. Vi vil vokse, men det har bare gått fortere enn vi hadde sett for oss, sa Max Dahlén, en av sushigründerne til Byas den gang.

Ett år senere viser det seg at etableringene på kjøpesentrene ikke ble suksesshistorien gründerne håpte på.

– Vi har rett og slett ikke fått det til på kjøpesentrene. Vi har stått på i halvannet år, men det gikk bare ikke, det har vært brutalt, sier daglig leder Max Gouchan til Byas.

Max Dahlén (t.v.) og Max Gouchan startet opp bedriften Wrap & Roll i sommeren 2017. Etter bare fire måneder i gamet, utvidet de for andre gang. Her fra nyetableringen på Kilden i oktober i fjor. FOTO: Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Kan starte opp igjen

Mateventyret varte i halvannet år. Tirsdag var selskapet i tingretten for å melde oppbud og retten tok konkursbegjæringen til følge.

– Vi synes det er fryktelig trist, vi har hatt noen fantastiske kunder og ansatte, sier Gouchan.

– Hva skjer nå?

– Vi får se. Foodtrucken er ikke en del av selskapet Wrap & Roll, så det kan være at vi kommer til å fortsette å selge mat, men da under et annet navn. Det får vi ta når den tid kommer, sier Gouchan.

LES OGSÅ:

Av rettsdokumentene kommer det fram at Wrap & Roll har en gjeld på 225.832 kroner, og ikke er i stand til å betale krav etter hvert som de forfaller. I dokumentene står det også at verdiene i selskapet er i overkant av 100.000 kroner.

Ifølge regnskapsnettstedet Proff.no hadde Wrap & Roll en omsetning på 707.000 kroner i fjor, dette ga et underskudd på 198.000 kroner før skatt.

Publisert:

Oppdatert:

  1. Konkurs
  2. Mat og drikke
  3. Matbil
  4. Stavanger

Åpner ny pizzarestaurant med drahjelp fra Dolly Dimple’s-grunnlegger

Med drahjelp fra Dolly Dimple’s-grunnlegger satser Bankers Pizza på å åpne i slutten av juni.

Publisert:

  • Ine Espevik Larsen

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Nytt bar- og utelivskonsept flytter inn i De røde sjøhus
    2 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Bli med inn i De røde sjøhus: Slik blir The Old Irish Pub
    2 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    Ny leveringskjede av take away snuser på Stavanger
    2 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Legger ned: – Sentrum ble for dyrt for oss
    2 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    The Shack åpner på Madla - og røper Norges-planer
    9 MÅNEDER SIDEN
  6. AKTUELT
    Taco-kjeden utvider og starter opp restaurant i Stavanger sentrum
    2 ÅR SIDEN