Wrap & Roll har gått konkurs

Vurderer å starte opp igjen under nytt navn.

Oppdatert:
Gründerduoen fikk ideen til den mobile take away-sjappa fra Australia. Her fra Fadderfestivalen i august 2017, da Byas omtalte Wrap & Roll for første gang.

Wrap & Roll begynte i det små på fire hjul. Fra en Foodtruck solgte selskapet sushi, boblevafler og annen hurtigmat til sultne siddiser, ofte på Torget og på festivaler.

To raske utvidelser

Nesten samtidig som foodtrucken var i hus, åpnet Wrap & Roll også et utsalg på Madla Amfi. Et par måneder senere, i oktober 2017, holdt selskapet på å pusse opp et nytt lokale på Kilden.

– Det har hele tiden vært en del av planen å bli store. Vi vil vokse, men det har bare gått fortere enn vi hadde sett for oss, sa Max Dahlén, en av sushigründerne til Byas den gang.

Ett år senere viser det seg at etableringene på kjøpesentrene ikke ble suksesshistorien gründerne håpte på.

– Vi har rett og slett ikke fått det til på kjøpesentrene. Vi har stått på i halvannet år, men det gikk bare ikke, det har vært brutalt, sier daglig leder Max Gouchan til Byas.

  Max Dahlén (t.v.) og Max Gouchan startet opp bedriften Wrap & Roll i sommeren 2017. Etter bare fire måneder i gamet, utvidet de for andre gang. Her fra nyetableringen på Kilden i oktober i fjor.

Kan starte opp igjen

Mateventyret varte i halvannet år. Tirsdag var selskapet i tingretten for å melde oppbud og retten tok konkursbegjæringen til følge.

– Vi synes det er fryktelig trist, vi har hatt noen fantastiske kunder og ansatte, sier Gouchan.

– Hva skjer nå?

– Vi får se. Foodtrucken er ikke en del av selskapet Wrap & Roll, så det kan være at vi kommer til å fortsette å selge mat, men da under et annet navn. Det får vi ta når den tid kommer, sier Gouchan.

LES OGSÅ:

Av rettsdokumentene kommer det fram at Wrap & Roll har en gjeld på 225.832 kroner, og ikke er i stand til å betale krav etter hvert som de forfaller. I dokumentene står det også at verdiene i selskapet er i overkant av 100.000 kroner.

Ifølge regnskapsnettstedet Proff.no hadde Wrap & Roll en omsetning på 707.000 kroner i fjor, dette ga et underskudd på 198.000 kroner før skatt.

Publisert:
Oppdatert:

Få oversikten: Disse nye restaurantene kommer til Stavanger

Flere nyetableringer åpner i løpet av det neste året.

Publisert: