HELGÅ: Hypnose, rap eller bingo? Du kan rekke alt

DET ER SNART HELG! Men what to do? Vi hjelper deg.

Publisert:

Denne guiden gjelder fra fredag til søndag, altså 25.–27. februar 2022.

Rapperen Myra gjester Tou på fredag.

Myra på Tou

Myra kommer til Tou i Stavanger på fredag. Ukjent navn? Ehh nei. Tøff rapper fra Bergen. Vært å se på blant annet både Stjernekamp og Hver gang vi møtes. Vunnet en haug av priser og så videre. Blir nok helt rått.

LES MER:

Janove Ottesen håper på Kaizers-comeback

Freestyler

Hvis ikke bergensrap er noe for deg, kan dette kanskje være noe: Jazzjam! På Folken fredag, helt gratis! Det er studenter ved Universitetet i Stavanger som sørger for de improviserte, smoothe tonene. Enjoy!

Kle deg gjerne ut, sier Sølvberget. Ok!

Karneval med småtroll

Har du små som løper rundt deg? Skal du være hjemme i byen under vinterferien? Frykt ikke. Få avkommet til å løpe fra seg på Sølvberget. På lørdag formiddag arrangeres det åpent musikkverksted i kjelleren på Sølvberget – denne gangen med karneval som tema.

Her bor serveringsstedet og bryggeriet Lervig Local.

Bingo!

Søndagen kan bli slapp. Hvem med å komme seg ut av huset på kveldinga? Da kan få tatt i bruk kompetansen du har opparbeidet deg mens du har sett for mye Netflix. På søndag kjører Lervig Local på med musikkbingo med film og tv soundtrack som tema.

«Magnetic Sleep» blir beskrevet som en kunstopplevelse gjennom hypnotisk transe.

Hypnose?

Vil du utenfor komfortsonen? Mulig denne kunstopplevelsen er noe for deg: På Rogaland Kunstsenter kan du bli hypnotisert ved hjelp av kunstner Kjersti Sundland i samarbeid med musiker og hypnoterapeut Martin Mikkelsen.

Dette er altså en kunstopplevelse der du får slappe skikkelig av.

LES MER:

Trendplagget du strikker selv tar av på sosiale medier

LES MER:

Kjempeøkning i bar-omsetningen

LES MER:

Konserter og kinoforestillinger mest savnet

Publisert:

Dette skjer for store og små i halloween-helga

Uansett om du har Spiderman-kostyme i størrelse voksen eller barn, kan det være et arrangement som passer deg denne halloween-helga.

Publisert: