Aktuelt

Nå har denne butikken stengt dørene

Cosmo Clothing på Straensenteret i Stavanger har lagt ned etter fem år.

Publisert:
  • Ulrikke Valvik Mitchell
COSMO: Stine Talgø stenger dørene etter fem år.

– Det er med tungt hjerte vi nå har bestemt oss for å avvikle vår kjæreste Cosmo Clothing. Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder for fem helt fantastiske år, vi har storkost oss!

Dette skriver damene bak Cosmo, Stine Talgø og Hege Torvestad, på butikkens Facebook-side.

Nyheten om at butikken skulle legge ned kom i begynnelsen av mai, og på lørdag hadde de deres siste åpningsdag.

– At vi legger ned er en kombinasjon av at vi merker oljenedgangen, og at Straensenteret skal bygges helt om. Det blir fint når det er ferdig, men det er ikke bra å ha butikk på en byggeplass i to år. Det merker vi, og derfor har vi valgt å gjøre det sånn, sier Talgø til Byas.

Følg Byas.no på Facebook!

I 2011 stod me med malerkost og verktøy for å bygge butikk. Idag har me tømt butikken for absolutt alt, og e nå spent på ka fremtiden vil bringe ☺️ #nyemuligheter #bringiton

Nominert til #byasbeste

LES MER:

I mars ble det kjent at klesbutikken CIN, også på Straensenteret, skulle legge ned i slutten av april. De trakk også frem ombyggingen av senteret som en av årsakene.

– Straensenteret skal bygges om, og det vil være en byggeperiode på rundt tre år. Siden jeg ikke tør å satse andre steder i sentrum, blir det dessverre slik, sa CIN-eier Benedicte Gismarvik til Byas i mars.

Cosmo startet opp på Straensenteret i 2011, og hadde nylig fem års-jubileum.

LES MER:

I oktober i fjor var også Cosmo Clothing en av ti nominerte butikker til [#byasbeste klesbutikk](http://www.byas.no/article/stem-frem-byasbeste-klesbutikk-her-er-de-10-nominerte-561eb0f41ffa0b70008b4701), hvor Made with Hart til slutt stakk av med seieren .

– Bruk nisjebutikkene

Talgø er sikker på at de vil bli savnet.

– Kunder har kommet inn med tårer i øynene og levert oss søte gaver. Mange er nok lei seg for at en butikk som skiller seg litt ut, legger ned. Jeg anbefaler alle å bruke de fine nisjebutikkene som er i den fine byen vår, sier hun.

– Hva skjer nå?

– Dette er helt ferskt for oss, så vi har ingen nye planer. Men vi beholder Instagram- og Facebook-kontoen til Cosmo, bare i tilfelle noe skulle dukke opp.

– Men foreløpig har vi lagt ned for godt.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Nå åpner restauranten Mondo dørene i Sandnes

LES MER:

* Avdekket flere lovbrudd hos Michael Kors i Stavanger

LES MER:

* Cathrine (30), Sarah (30) og bulldogen Cohen (5) drar snart på eventyr i en sykt kul bobil

Publisert:
  1. Stavanger

Hva er #byasbeste klesbutikk? Her er de 10 nominerte!

Stem i vei på din favoritt!

Publisert: