Mandag starter overgangen fra Fresh til Sats: - Håper ikke det blir overfylt her

Mandag starter Fresh Fitness ombyggingsarbeidet som omgjør senteret til et Sats Base-senter. KRSby sjekket hva kundene tenker om endringene.

Publisert:
Fresh Fitness-kundene Marie Haugå og Emilie Oksum Haugaa har flere spørsmål til de nye forandringene, som trer i kraft 1. mars.

– Siden Sats Elixia i sentrum blir flyttet til Aquarama, er jeg redd for at flere av disse kundene kommer til å begynne å trene i Fresh Fitness lokalene like ved, siden de er vant til å trene i sentrum. Jeg håper ikke det blir overfylt her, siden det allerede er en del som trener her, forteller Fresh Fitness-kunde, Marie Haugå til KRSby.

Fra 1. mars er Fresh Fitness historie, og blir erstattet av konseptet Sats Base. De to nåværende Sats Elixia-sentrene i sentrum og på Kjøita skal samles på Aquarama under navnet Sats Aquarama - som blir et litt dyrere premium-tilbud enn Sats Base.

Les også om hva som skjer på byens scener i vinter!

– Kommer til å fortsette

Emilie Oksum Haugaa og Marie Haugå (t.h.) i Fresh Fitness-lokalet i sentrum.

Til tross for at det blir forandringer fra mars, som for eksempel at Fresh Fitness-tilbudet «ta med en venn på trening for 50 kroner ekstra» forsvinner i Sats Base-konseptet, skal Haugå likevel fortsette å trene på senteret i sentrum.

– Det handler først og fremst om beliggenheten, forteller Marie Haugå.

Venninnen Emilie Oksum Haugaa derimot er usikker på om hun skal fortsette å trene i lokalet etter forandringene som trer i kraft 1. mars.

– Det skyldes nok mest at jeg har fått et annet treningstilbud via jobben min, så jeg må se det an om jeg trenger å fortsette medlemskapet her, sier Oksum Haugaa.

Holder åpent i ombyggingsperioden

Bente Vatneli, distriktssjef for Sats Kristiansand, og Kim André Olsen, daglig leder ved Fresh Fitness, melder at det vil bli et par fysiske forandringer i lokalene de neste ukene.

Daglig leder på Fresh Fitness, Kim André Olsen, sier til KRSby at de fleste tilbakemeldingene fra kundene er positive, men at flere lurer på hvilke konkrete fysiske forandringer som vil skje i Fresh-lokalene i byen.

Mandag 29. januar starter ombyggingen til Sats Base, noe som kan føre til at lokalet blir litt rotete. Utenom det lover både han og Bente Vatneli, distriktssjef for Sats Kristiansand, at lokalet ikke vil bli stengt i prosessen.

– Vi har hentet inn folk som allerede har vært gjennom denne prosessen i Drammen, hvor Fresh Fitness ble Sats Base. Dette skal gå smertefritt uten at vi trenger å stenge dørene noen dager, forsikrer Bente Vatneli.

– Hvilke fysiske forandringer vil det bli i lokalet som Sats Base?

– Vi kommer til å fjerne spinningrommet i nederste etasje, og gjøre det slik at det blir større areal for å trene vekter. Grupperommet skal også oppgraderes. Mye av utstyret som allerede er på Fresh kommer til å stå, men noe mer utstyr blir det. Dette blir en oppgradering, forteller Vatneli.

Usikker på prisnivået

Kim André Olsen, daglig leder på Fresh Fitness, sammen med Bente Vatneli, distriktssjef for Sats Kristiansand.

Det er usikkert om dagens basic-pris på 249 kroner kommer til å stige etter overgangen til Sats Base.

– Det er for tidlig å si siden vi ikke har landet på prisoversikten ennå, sier Vatneli.

– Noen av kundene er redd for at mange de tidligere Sats Elixia-kundene vil trene på Sats Base framover, noe som kan føre til at det blir overfylt i sentrum?

– Våre medlemmer har ulike behov, og vi skal dekke alle typer treningsbehov, både på pris og tilbud. Det blir jo fire Sats-sentre i byen, som folk kan velge mellom. Jeg tror det blir mer slik at folk velger å trene på fler, og kanskje ikke bare på ett, avslutter hun.

Publisert:

Åpner Tinnheias eneste treningssenter

I slutten av august åpner SKY Fitness dørene på Tinnheia Torv. Det blir bydelens eneste treningssenter.

Publisert: