Nytt bachelorprogram til BI

Til høsten kan du studere Organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved BI Stavanger.

Publisert:
Arkivfoto: Her kan du studere Organisasjonspsykologi, HR og ledelse fra høsten av.

Til høsten kommer det et nytt bachelorprogram til BI Stavanger.

Bachelorprogrammet Organisasjonspsykologi, HR og ledelse skal gi kompetanse innen endring, ledelse og kommunikasjon, psykologiske egenskaper og samfunnsøkonomi.

Utdanningen kvalifiserer til stillinger som HR-rådgiver, rekrutteringsrådgiver, personalleder, konsulent, og leder for mindre og mellomstore virksomheter.

Ragnhild Wiik har jobbet lenge for å få bachelorprogrammet Organisasjonspsykologi, HR og ledelse til BI Stavanger.

Direktør i BI Stavanger, Ragnhild Wiik, er storfornøyd med at studieretningen har kommet på plass. Hun har jobbet i flere år for å få utdanningen til Stavanger.

– Det er et veldig populært og nyttig studium, og det har ikke vært et sånt studium i Stavanger før, hverken her eller der. Mange unge vil ha utdanning innen dette området, men det er vanskelig å komme inn på profesjonsstudium. Dette er et godt alternativ, sier hun.

I løpet av de siste ti årene har to andre bachelorprogram blitt introdusert på BI Stavanger, deriblant Entrepenørskap og økonomi i 2017 (endret til Entrepenørskap i 2018) og Økonomi og forretningsjus (2018). Ingen bachelorprogram har blitt fjernet de siste 10 årene på BI Stavanger.

Publisert:

Vil du studere til høsten likevel? Her er det fortsatt ledige studieplasser

Det er fortsatt muligheter for deg som vil studere til høsten, men valgene er begrenset.

Oppdatert: