Aktuelt

Her jubler Irelin (20) for seier i bikinifitness-debuten

Lørdag debuterte kristiansandsjenta Irelin Schaldemose i bikinifitness. Det kunne ikke gått bedre!

Oppdatert:
  • Vegard Nekstad
Her jubler Irelin for seier i sin klasse i bikinifitness-konkurransen under Sandefjord. Foto: Joachim Pedersen, Treningsforum.no.

– Da må jeg bare si tuuusen takk, skrev Irelin på sin egen Instagram-konto rett etter at hun fikk overrakt pokalen som beviser at hun topper sin klasse. Denne konkurreres det i bikinifitness og bodyfitness under Sandefjord Open.

20-åringen stilte i klassen bikinifitness debutant under 169 centimeter. Siden seieren lørdag har gratulasjonene haglet inn på Instagram.

– Så overraskende, så gøy, skriver Irelin. Det har ikke lyktes KRSby å komme i kontakt med Irelin søndag.

– Litt som bryllupsdagen

Opprinnelig var planen å debutere i konkurranse i fjor høst, men debuten ble utsatt. Forberedelsene har vært nøye med en svært god planlagt diett og et strengt treningsopplegg.

– Konkurranser er litt som bryllupsdagen. Alt skal være perfekt, sa Irelin til KRSby for noen uker siden. Da var hun på god vei i forberedelsene til konkurransen.

- MER OM IRELIN: Irelin (20) sikter mot seier i bikinifitness

- MER OM IRELIN: Irelin veide nesten 90 kilo. Nå stiller hun i bikinifitness

https://www.instagram.com/p/BDI8CdzsnxK

Master-andreplass til Kristiansand

I klassen bikinifitness master sikret SATS Elixia-instruktør Elma Tharaldsen en knallsterk andreplass.

– Superfornøyd, skriver Tharaldsen på sin Instagram-konto, samtidig som hun takker coach Mette Stensland.

Tredjeplass i bodyfitness

Tanya Tveit fra Kristiansand stilte i debutantklassen i bodyfitness under 163 centimeter. Hun endte på en tredjeplass. Dermed ble det 1., 2. og 3. plass til damene fra Kristiansand.

– Ååh som jeg koste meg i dag! Det endte i en 3. plass denne gangen, og det er jeg storfornøyd med, skriver Tanya på Instagram om søndagens konkurranse.

Både Irelin, Elma og Tanya er en del av Team Total Package.

Ååh som jeg koste meg idag! 😄👠👙 Det endte i en 3 plass denne gangen, og det er jeg storfornøyd med 🏆💃🏻💥 nå er det bare å gi på frem mot GP! 👊🏻😄👍 Må bare takke den herlige gjengen i @teamtotalpackage + resten av gjengen på City Gym, Og ikke minst coach @joakimhetland 🙌🏻 dere er virkelig så utrolig motiverende og flotte! ❤️😙Tusen takk for alle lykkeønskninger og gratulasjoner fra alle som følger med, settes utrolig pris på! 🙏🏻☺️☺️❤️ og selvfølgelig PF jentene og @proteinfabrikken_no dere er supre! 😁🙌🏻😙 #sandefjordopen #proteinfabrikken #proteinfabrikken_no #proteinfabrikken_jentene #teamtotalpackage #ttp #lillefrekke #shapesrige #shapes #bodyfitness #debutant #figure #athlete #city24_7 #nordicpower
Publisert:
Oppdatert:

Irelin (20) sikter mot seier i bikinifitness

– Konkurranser er litt som bryllupsdagen. Alt skal være perfekt, sier Irelin Schaldemose Cullen.

Oppdatert: