Sakki stenger dørene

T-skjortebutikken i Pedersbakken legges ned.

Oppdatert:
T-skjortene med humoristisk trykk fjernes i disse dager fra butikkhyllene til Sakki. Butikken stenger dørene for godt.

Oppdatert: Først sto det i artikkelen at utsalget ville fortsette på nett til tross for at butikken i Pedersbakken skulle stenge. Fredag 9. mars ble bedriften slått konkurs.

– Vi har storkost oss, og hatt det veldig kjekt her, forteller daglig leder Lars Horpestad i klesmerket Sakki til Byas, mens den ene pappesken etter den andre stables inn i en hvit lastebil i Pedersbakken onsdag ettermiddag.

Følg Byas.no på Facebook!

Åpnet i fjor

I april i fjor fikk nettbutikken en fysisk butikk. Siden nettbutikkens oppstart for tre år siden, har Horpestad solgt titusenvis av t-skjorter.

Da voksesmertene kom i fjor, var det på tide med et nytt lokale.

Butikken holdt til i Pedersbakken i mindre enn ett år. Horpestad fortalte til Byas at han skulle drive butikken videre på nett fra et kontor på Hillevåg. Kort tid etter at Byas var i kontakt med gründeren, ble bedriften slått konkurs.

LES OGSÅ:

Han sier at nedleggelsen av butikklokalet skyldes et uoppgjort momskrav og at nettbutikken Vici Nettbutikkdrift AS i 2017 solgte t-skjorter for over 10 millioner kroner.

– Butikken var utenfor bykjernen, men over 95 prosent av salget vårt foregår på nett, det er der vi har våre kunder, innrømmer 30-åringen fra Klepp.

God omsetning

Ifølge Proff.no hadde Vici Nettbutikkdrift AS en omsetning på nesten 2.9 millioner kroner, og et resultat på 376.000 kroner før skatt i 2016.

Publisert:
Oppdatert:

Bakeri i Stavanger sentrum er konkurs

Meldte oppbud i Stavanger tingrett onsdag.

Oppdatert: