Fyllesyk? Disse triksene kan redde dagen

Alt som var gøy i går, må du betale for i dag. Men fortvil ikke, vi har noen smarte løsninger som kan hjelpe på.

Publisert:
  • Michelle Bjellmo, Trd.by
Føltes det sånn her da du våkna i dag? Da bør du prøve dette!

Det er kanskje litt seint å gi tips for hva man skal gjøre før fyllesyken kommer. Og kanskje drakk du vann jevnt og trutt gjennom kvelden, spiste før du begynte å drikke og alt annet som sies å være fornuftig.

Følg Byas.no på Facebook!

Men likevel ligger du bom fast i sofaen som et slakt med en hodepine som ville fått slått ut på Richters skala. Hva gjør du da..? Jo, vi har lett nettet rundt og funnet noen tips til deg.

1. Drikk mer

Okei, dette er en klassiker. Dårlig form? Reparer med en liten øl. Enkelte anbefaler dette, mens andre rynker på nesa umiddelbart.

Er du skikkelig dårlig er jo en øl det absolutt siste man vil ha, og da foreslår vi at du bare lar være. Da kan dette ende opp som det absolutt dummeste du kan gjøre.

2. Drikk kaffe

Er du mest slapp, og kanskje ikke så veldig dårlig ellers kan kaffe virkelig gjøre susen. En god dose koffein og du er oppe av sofaen på no time.

Vanndrivende er det også, så fyll på med vann og la giftene fra gårdagen simpelthen forsvinne av seg selv.

3. Smertestillende

Er det tømmermenn på ferde i topplokket, er det trolig ingenting annet enn en passelig dose smertestillende som gjør susen. Skyll det ned med en rikelig mengde vann og snu deg godt til rette. For ditt siste håp er søvn.

Når du våkner er kanskje skogen i hodet ditt nedhugget. La oss håpe det.

4. Hopp i havet

Vel, dette er kanskje ikke for alle. Men det er faktisk ingenting som kvikker deg opp mer enn et iskaldt bad. Fullstendig sjokk for kroppen, og det er kanskje akkurat det du trenger. Det er rimelig kaldt i fjordene akkurat nå, men en iskald dusj fungerer nesten for det samme.

Våkner du ikke nå, våkner du aldri.

5. Saftis. Mengder av saftis.

Er formen såpass dårlig at du så vidt klarer å takle verden loddrett, er saftis en genial oppfinnelse.

Undertegnede sverger til mengder med Mr. Freeze og Lollipop. Er ikke det sunneste, men en fin måte å få i seg væske på om ingenting annet går.

LES MER:

Fått bankkort uten bilde? Pass på hvis du bruker pass på byen! Fått bankkort uten bilde? Pass på hvis du bruker pass på byen!

6. Trening. Nei, vi tuller ikke.

Det aller beste du kan gjøre, er faktisk å dra deg opp av den stabile sideleien og komme deg på trening. En lett økt gjør underverker for fyllesyken, også har du jo også brukt dagen din til noe fornuftig.

Helt genialt! Men så veldig realistisk er det kanskje ikke for mange av oss.

7. Spis egg

Mat generelt er viktig, men egg skal visstnok være helt magisk om du er fyllesyk. Kombinasjonen av en haug med proteiner og andre gode ting skal gjøre deg bedre på et blunk, så her er det bare å kaste seg inn i eggrøra.

Og om alt dette ikke fungerer finnes det bare en ting å gjøre: Sov til det blir mandag.

LES MER:

Her er 14 pubquizer du kan bryne deg på

LES MER:

Ni irriterende personer du garantert møter på vorspiel

Publisert:

Fyllesyk? Disse triksene kan redde dagen

Alt som var gøy i går, må du betale for i dag. Men fortvil ikke, vi har noen smarte løsninger som kan hjelpe på.

Publisert: