Slik så det ut i østre bydel en time inn i festivalen

Oppskriften på suksess? Steikende sol, grønn plen, glade barn og god mat.

Oppdatert:
Det fylte seg opp med folk i parkområdet ved siden av Tou Scene også.

Sjekk ut bildegalleriet nederst i saken.

Onsdag klokken 12 gikk startskuddet for en ny runde av festivalen Spiselig Byfest i østre bydel.

Og forholdene kunne vel ikke blitt stort bedre: 20 grader, skyfri himmel, vindstille og steikende sol. Varmt. Veldig varmt.

Det var mange som benyttet anledningen til svippe innom Lervigtunet park for en matbit i solkroken, eller bare et pust i bakken på den grønne (og tørre!) plenen.

Barnefamilier, kjærestepar, venner, enslige, unge, gamle - alle og en hvermann var å finne på samme sted til samme tid.

Prosjektleder for Spiselig Byfest, Aslaug Tveit, oppsummerer enkelt og greit festivalåpningen med ett enkelt ord:

– Magisk!

SOMMERSTEMNING: Sol og sommer i Stavanger - det bli ikke stort mye bedre enn det.
Folk både satt og lå i gresset.
Noen søkte ly i skyggen.
Lilly (1) var flink og fikk i seg masse væske i varmen.
Det er mulig å få kjøpt seg en økologisk henna-tatovering i parken.
Ingen gressflekk er for liten.
«Smågrønt» nede ved Innovation Dock hadde egentlig ikke åpent så tidlig, men nysgjerrige folk snek seg en tur innom containeren likevel.
Piknik i parken! Det er ingenting i veien for at du kan ha med din egen mat.
Ah - et godt pust i bakken, for store og små.
Stor plen med god plass til å boltre seg nede ved sjøfronten.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

– Høydepunktet blir den gode og avslappede stemningen i parken

LES MER:

Naboene Craig og John brygget øl i hver sin kjeller på Storhaug. Nå har de startet «Yeastside Brewing» sammen.

LES MER:

I år blir Spiselig byfest dobbelt så stor: – Utviklingen har vært vanvittig!

Publisert:
Oppdatert:

Suksess for Spiselig Byfest: – Jeg håper folk har oppdaget at østre bydel er en veldig fin plass å være også resten av året

Flere av spisestedene doblet omsetningen fra i fjor.

Publisert: