Aktuelt

Den populære restaurantkjeden Olivia kommer til Stavanger

1. mai 2018 åpner Olivia i de gamle Dolly Dimples-lokalene i Stavanger.

Oppdatert:
  • Ingebjørg Iversen

Olivia er spesielt stolte av den steinovnsbakte pizzaen sin. FOTO: Scanpix

Restauranten blir den syvende i Norge, skriver kjeden på sin Facebook-side.

– Vi gleder oss veldig til å komme til Stavanger, sier administrerende direktør Tone Wicklund-Hansen, som avslører at restauranten blir over to etasjer.

– Vi får en fantastisk utsikt over Vågen, legger hun til.

Følg Byas.no på Facebook!

  • Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!

Spisestedet, som har over 1,2 millioner gjester og omsetter for 400 millioner i året, har lagt ut flere stillingsutlysninger, og skriver at de gleder seg til å komme til Stavanger.

Maten på Olivia er italiensk, og restauranten skriver på sine hjemmesider at menyen består av tynn, krisp pizza, klassiske pastaretter og antipasti.

Restauranten åpnet dørene for første gang på Aker Brygge i Oslo i 2006. Siden da har kjeden etablert tre nye restauranter i hovedstaden, i tillegg til en restaurant i Trondheim og Bergen.

Restauranten annonserte Stavanger-etableringen på Facebook. FOTO: Skjermdump Facebook

Publisert:
Oppdatert:
  1. Restaurant
  2. Olivia
  3. Stavanger
  4. Facebook
  5. Mat og drikke

Neste uke åpner Olivia i Stavanger: – Vi har brukt to og et halvt år på dette

Olivia-gruppen kommer ikke til å utvide mer. Stavanger blir siste restaurant de åpner i Norge.

Oppdatert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Tar over de tidligere Oliviers&Co-lokalene i Østervåg
    9 MÅNEDER SIDEN
  2. AKTUELT
    Nå er det bestemt: Denne restauranten åpner i Hall Tolls gamle lokaler
    2 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    2017 oppsummert: Disse sakene ble mest lest i desember
    3 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    14 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk
    2 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    2018 oppsummert: En ubehagelig russefest og hai i Stavanger
    2 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Sabi Sushi-gründer satser over 20 millioner på restauranter i utlandet
    3 ÅR SIDEN