Slik blir våren hos Kunsthall Stavanger

Musikk, performance-kunst og videokunst er noe av det du kan oppleve hos Kunsthall Live denne våren.

Publisert:
Tarjei Nygård gleder seg til snøen forsvinner.

– Det blir deilig å bli kvitt denne snøen, sier Tarjei Nygård, og legger til at han naturligvis gleder seg til våren på Kunsthall Stavanger også.

Følg Byas.no på Facebook!

I høst inngikk Kunsthall Stavanger samarbeid med Tou Scene, og det fortsetter denne våren også.

– Det blir mye forskjellig, sier han, og legger til at det blir både norske og internasjonale innslag.

Personlig gleder han seg også til å få besøk av det amerikanske bandet Telepathe, som kommer fra New York. Et av to bandmedlemmer, Busy Gangnes, har bodd i Stavanger i to år uten å opptre med bandet, så det tror han blir stas.

LES OGSÅ:

Hele vårprogrammet til Kunsthall Live

17. februar kl. 20.00: Hanne Kolstø (i samarbeid med Tou Scene)

Hanne Kolstø har alltid vært en artist som går sine egne veier, og hennes evne til stadig fornyelse har vært en viktig brikke for suksessen. På hennes siste album «Fest Blikket» synger hun for første gang på norsk. Hun har nå gitt ut seks album på seks år, hvor hele fire har vært Spellemannsnominert.

10. mars kl 20.00: Telepathe (US), Outer Limit Lotus & Skitzosatan

Telepathe er en elektronisk pop duo fra USA. De består av nå Stavanger baserte Busy Gangnes og Melissa Livaudaisog fra New York. Bylarm-aktuelle Outer Limit Lotus er en eksperimentell rocketrio som svever i et sonisk landskap mellom en ørken og en isbre. Skitzosatan er et punkband med utspring fra Kunstskolen i Rogaland.

12. mai kl 20.00: Phonophani & Lia (AUT)

Espen Sommer Eide er kunstner og musiker. Hos oss skal han presentere sitt prosjekt Phonophani I samarbeid med videokunsteren Lia fra Østerike. Phonophani hvisker ut grensene mellom det elektroniske og det tradisjonelle. LIAs arbeid kombinerer tegning og maling med digitale bilder og algoritmer.

26. mai kl 20.00: Eirik Mckenzie, Verdensrommet, Eirik Aas og Mato Polo (I samarbeid med Tou Scene)

I samarbeid med Tou Scene presenterer vi en kveld med scenekunst og konserter. Eirik Mckenzie sitt prosjekt Attack Decay Sustain Release er en hybrid mellom koreografi og konsert, i et surrealistisk møte mellom kropp og teknologi. Vibbefanger kollektivet i Bergen er fellesnevneren for Verdensrommet, Eirik Aas og Mato Polo.

Classic Album Sundays CAS er verdens største lytteklubb, der man kommer sammen og hører på en utvalgt klassiker og gir den sin fulle, fortjente oppmerksomhet. Kunsthall Stavanger arrangerer CAS hver måned, i samarbeid med CAS i London. Vårens album og datoer finner du her:

25. februar Alice Coltrane "Journey in Satchidananda"

18. mars Nick Cave - Boatman’s Call

29. april Bob Marley - Burnin

27. mai LCD Soundsystem – Sounds of Silver

17. juni Public Enemy – It Takes a Nation of Millions

Publisert:

Slik blir våren på Tou Scene

Musikk, scenekunst, film og marked. Her er noe av det du kan få med deg på Tou Scene i vår!

Publisert: