NORA Collective rundet av Mablis 2017

Regnet kom akkurat i det de skulle gå på scenen, men det stoppet ikke publikum. - «E det løye der ute?», prøver Stig Haugen seg på dialekt, aka Unge Ferrari.

Oppdatert:
God stemning foran scenen: Det samlet seg en god gjeng foran Ajax-scenen under årets siste konsert på Mablis.

Foran scenen flokket det seg en tydelig yngre gjeng for å se NORA Collective. Representert av Unge Ferrari, Arif og Philip Emilio utgjør de en del av det kreative kollektivet. Dette hadde ungdommen gledet seg til.

Strandfest ble til regn-fest

På scenen hadde de rigget til med badeballer og opplåsbare palmetrær - det var synd det gode været ikke holdt seg. Uansett ble det god stemning blant publikum som danset i regnet.

Følg Byas.no på Facebook!

NORA Collective så ut til å kose seg på scenen, noe som smittet over på publikum. De på første rad var ivrige og det var til tider antydninger til en liten «mosh-pit». Det så nesten ut som en liten regndans.

Hvem er dere i Friends?

NORA Collective på Mablis: Philip Emilio, Arif og Unge Ferrari var klare for Mablis 2017.

Før konserten satt Byas seg ned med gutta for å ta en prat. Ettersom Philip Emilio, Arif og Unge Ferrari er medlemmer av et kollektiv, så lurte vi på; hvem ser de for seg at de er i Friends?

– Jeg må vel være Ross, sier Unge Ferrari.

– Hva heter han Matt LeBlanc? Jo, Joey, han er jeg, ler Arif.

– Da må jeg være Chandler da, men jeg er mer en Joey, sier en smilende Philip Emilio.

De gledet seg til å gå på scenen og lovet et godt show. Det kan man si de leverte også, skal man basere det på reaksjonene til publikum.

Unge Ferrari på Ajax-scenen: Først spilte de hver sin låt, for så å spille flere sammen.

– Å se landet man bor i er det beste

Det har blitt mye reising på gutta etterhvert som karrierene deres har utviklet seg. Alle tre er enige i at festival og sommer er gøy, og setter stor pris på det de får oppleve som artister.

– Det at vi har tilgang til backstage gjør festivallivet enda litt bedre. Man får tid til slappe av og lade mobilen. Det kuleste er etter konserten når alle samles og tar noen øl, sier Emilio.

I tillegg til litt ekstra oppvartning får man også gjøre mye annet man ellers ikke ville gjort om man ikke var artist. Det setter Unge Ferrari pris på.

– Bare det å se landet man har bodd i snart 30 år er fantastisk. Før jeg begynte som artist hadde jeg kanskje vært i fire-fem byer, men nå er det bare noen få igjen jeg ikke har vært i, sier Ferrari.

Gutta gleder seg til en sommer med festival og moro. Philip Emilio gleder seg spesielt til Roskilde, der han er å se sammen med andre norske artister som blant annet Sigrid, Cashmere Cat, Jenny Hval, Ary og Snow Boyz.

Sjekk ut disse sakene også:

Publisert:
Oppdatert:

Se bildene fra den andre festivaldagen på Våland

Mablis dag to er i gang. Her får du bilder fra musikkfesten i Vålandskogen.

Oppdatert: