Han er Utopias nye headliner

Steve Angello er bekreftet til Utopia. Stockholm-artisten, kjent fra det tidligere bandet Swedish House Mafia, skal opptre på scenen med blant annet Kygo, Sigrid og Sondre Justad under årets Utopia-festival.

Oppdatert:
 Steve Angello kommer til Utopia i august.

– Det er helt vilt å si at Angello kommer til Utopia! Steve Angello er en av de absolutt største stjernene innen elektronisk musikk. Han er en legende som har headlinet verdens største festivaler som Creamfields og Tomorrowland, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Steve Angello fikk sitt gjennombrudd i 2001 sammen med Sebeastian Ingrosso med remiksen av Eurythmics «Sweet Dreams (Are made of This)».

Følg Byas.no på Facebook!

(Usikker på hvilken låt vi snakker om? Hør den under:)

Festivalen går av stabelen 24. august i år. Da vil artister som Kygo, Sigrid og Sondre Justad opptre på scenen utenfor Stavanger konserthus.

Ifølge Svendsen skal Angello tre steder samme dag som han er i Stavanger. I tillegg til konserten utenfor Konserthuset, skal Angello innom Nord-Irland og England.

I fjor tok 12.000 turen innom Utopia, og da var blant annet David Guetta på programmet. Nå gleder festivalsjefen seg til å se Steve Angello på scenen.

– Han er et unikum av en artist. En som har opplevd det aller største på pop-himmelen, men som har behold hjertet for musikken og kunsten, til tross for å nå ut til de enorme massene han gjør, sier Yung Svendsen

Fra før er Kygo, Sondre Justad, Sigrid, SEEBLvndscape, Maurice West, Ferreck Dawn og Sushi x Kobe klare for festiavalen.

Svendsen oppylser at festivalen har sluppet rundt halvparten av artistene sine, og at resten slippes utover sommeren.

Her kan du se showet til Steve Angello fra Tomorrowland i fjor:

MER FRA BYAS:

LES MER:

Lurt på hvordan det er å lage en festival? Her har du svaret!

LES MER:

Dette er siste band ut til Mablis-festivalen. Her er hele lineupen!

LES MER:

Landstreffet: Slik hanker festivalen inn de største artistene

LES MER:

Bli frivillig, ha det fett

Publisert:
Oppdatert:

Disse bør du få med deg under Utopia-festivalen

Ekspertene har talt.

Publisert: