Dette er Byas’ fineste russebukse

Det var mange om beinet i kåringen av årets fineste russebukse, men nå er vinneren endelig klar!

Publisert:
Vi fikk inn mange gode bidrag til konkurransen vår, men endte til slutt opp med disse kandidatene! Vinneren kan du se lenger nede i saken.

Åh, så var russetiden plutselig over, men noen russ har grunn til å feire litt til.

I Byas har vi nemlig hatt en kåring av byenes fineste russebukse, og nå er vinneren endelig kåret!

Følg Byas.no på Instagram!

Vi fikk inn mange gode og sterke bidrag, men til slutt endte vi opp med denne listen:

5. plass:

Denne buksa tilhører Chrisander Jacobsen.

Femteplassen går til denne buksa, som er både stilren og fin. Ifølge mailen vi fikk, har Chrisander laget strykemerkene selv, mens mor har tegnet på figurer. Legg spesielt merke til smykket som teletubbien Po har på seg.

4. plass:

Denne russedressen tilhører Andrea Hagen.

Fjerdeplassen går til Andrea Hagen! Dressen hennes er søt, og det er ingen tvil om at de mange figurene har tatt lang tid å få på plass. Vi liker spesielt godt kragen, og at de samme blondene er å finne langs buksebeinet.

3. plass:

Kristin Kårtveit står bak denne buksa.

At denne personen har en personlig stil, er det ingen tvil om, for det bærer buksa tydelig preg av. Legg merke til dragen og haien.

2. plass:

Denne buksa er det Lisa Marie Bredland som har designet.

Åj, for et håndverk! Det er liten tvil om at Lise Marie Bredland har brukt lang tid på denne buksa. Den har mye på seg uten å være too much. Vi liker spesielt godt piano-selene og ryggen med hjerte på.

1. plass:

Ida Lassen Løland er årets vinner av Byas’ fineste russebukse 2018!

Det er flere grunner til at Ida Lassen Løland går av med seieren for fineste russebukse. For eksempel har hun gjort alt selv - til og med bokstavene er malt på. Blomstene på den øverste delen av dressen er også veldig originalt - vi kan ikke huske å ha sett noe lignende, og det er tydelig at blomstene har tatt lang tid å få på plass. Vi gratulerer!

Takk for alle bidrag til konkurransen vår, det var virkelig vanskelig å velge! Nå fortjener russen å sove ut litt, før eksamen setter i gang. Good luck!

MER RUSSESTOFF FRA BYAS:

LES MER:

Landstreffet: Slik hanker festivalen inn de største artistene

LES MER:

Strålende fornøyd med Airbnb-utleie til russen

Publisert:

Derfor går alle tredjeklassinger kledd slik i dag

I dag skal russen døpes inn i russetiden, og tradisjonen tro går de fleste med russebuksa vrengt i forkant av feiringen.

Oppdatert: