Kai Steffen Østensen gjenvalgt som STA-leder

Fra 1. juli skal et nytt STA-styre arbeide for studiehverdagen til studentene ved UiA.

Publisert:
Kai Steffen Østensen fortsetter som leder for Studentorganisasjonen i Agder.

Studentorganisasjonen i Agder (STA) har fått nytt styre, og setter i gang arbeidet fra 1. juli. Styremedlemmene ble valgt av studentparlamentet ved UiA.

Det nye styret består av gjenvalgt leder Kai Steffen Østensen, nestleder Kristian Bjelbøle Bakken, tillitsvalgtansvarlig Aina Aarsheim, fagpolitisk ansvarlig Benedicte Nordlie og velferdspolitisk ansvarlig Birgitte Kalvatn.

Kai Steffen Østensen starter sin andre periode som leder, mens Kristian B. Bakken som tidligere var fagpolitisk ansvarlig, er nå blitt valgt som nestleder.

– Det blir spennende å ta fatt på et nytt år, og det er ingen tvil om at resten av teamet i STA-styret er en engasjert gjeng. Det så vi allerede i valg-appellene, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding, Kai Steffen Østensen.

Fagpolitisk ansvarlig Benedicte Nordlie (t.v.), leder Kai Steffen Østensen, tillitsvalgtansvarlig Aina Aarsheim, nestleder Kristian B. Bakken og velferdspolitisk ansvarlig Birgitte Kalvatn.
LES MER:

UiA-gründere får én million

Publisert:

Åpnet «nye» Vrimlehallen: - Fett med ny kantine!

Moderne design, ny kafé og romslige sitteplasser, lokket studentene til den nye, oppgraderte Vrimlehallen. – Maten her er godkjent, sier en fornøyd student.

Publisert: