Inviterer trolig til ny street food-festival til høsten

Solgte unna 1200 retter forrige uke.

Gatemat-tilbudet fristet flere. Dermed ser det ut til at det kan bli ny festival til høsten. Da forhåpentligvis med enda flere restauranter og barer med på laget.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

– Det gikk fint! Vi er fornøyd med den første street food-festivalen vi gjennomførte. Responsen har vært god fra både gjester og medarbeidere, sier Petter Mugaas i N.B. Sørensen til Byas.

Les også

Torsdag til lørdag forrige uke inviterte N.B Sørensen og fire andre restauranter til en liten gatemat-festival i Stavanger.

Og det blir neppe den siste.

– Dette er noe vi kommer til å jobbe videre med, sier han.

Følg Byas.no på Facebook!

1200 serveringer

Konseptet var enkelt: Kjøp en billett til 349 kroner og få fem ulike smaksopplevelser på de fem ulike stedene.

Det var også mulig å kjøpe enkeltretter uten billett.

Ifølge Mugaas ble det solgt totalt 1200 retter i løpet av gatemat-festivalen.

Antall billetter som ble solgt og hvor mange personer som var innom de forskjellige stedene, har han ikke oversikt over.

Les også

* Nå skal Sabi Sushi åpne omakase-restaurant i Oslo

Les også

* To Stavanger-restauranter til topps i prestisjefull kåring

– Vi ønsket å gjøre noe kjekt for Stavangers innbyggere. Februar er som regel en rolig måned i restaurantverdenen, og målet var derfor å få folk til å bruke byen mer, sier Mugaas.

Restaurantene og barene N.B. Sørensen, Bevaremegvel, Bar  Negroni/Villa 22, Newsman og Mexico deltok på gatemat-festivalen forrige uke.

Ny festival?

Det ser det ut til at folk har gjort. Mugaas forteller at det trolig blir ny gatemat-festival allerede til høsten.

– Vi kommer sikkert til å gjøre noe lignende rundt september eller oktober. Hvis ikke blir det rundt samme tid neste år, sier han.

Mugaas håper at flere restauranter har lyst til å være med på gatemat-festivalen neste gang den skal arrangeres.

– Nå skal vi se på hvordan festivalen kan bli både bedre og større, sier han.

– Tjener dere godt på dette?

– Nei, det gjør vi ikke, men vi ser på dette som profilering. Samtidig skaper vi liv i byen på et tidspunkt som til vanlig er ganske rolig. På lang sikt kan det ligge en fortjeneste her, sier han.

Mer fra Byas:

Publisert: