HELGÅ: Prøv nye idretter, veldedig talkshow, gratiskonsert og vårsang

Helgen er rett rundt hjørnet! Har du ikke lagt planer enda? Vi vet råd.

Publisert:

Guiden gjelder f.o.m. fredag 22. april t.o.m. søndag 24. april.

Gratiskonsert med lokal duo og symfoniorkesteret

Poor Edward, her fotografert under semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger i 2013, består av brødrene

Hva med å kickstarte helgen med litt lokal harmoni? Fredag ettermiddag arrangeres en uhøytidelig gratiskonsert i Stavanger konserthus. Stavanger-duoen Poor Edward opptrer sammen med Stavanger Symfoniorkester i foajeen.

Finn din idrett

Idrettsdagen byr på litt av hvert.

Hvert år (foruten de siste årene som har vært preget av det der viruset) arrangeres Idrettsdagen i Stavanger Idrettshall. Nå er den tilbake! Lørdag stiller idrettslagene opp for å vise frem sin idrett, og de som ønsker kan få prøve.

Arrangementet er både for barn, ungdom og voksne, så hvis du har en liten idrettsutøver i magen kan kanskje dette være den ultimate muligheten for å sette i gang!

«Fuck Putin-Night»

Lørdag kveld arrangeres «byens villeste, mest kaotiske og usensurerte talkshow», med både musikalske og komiske innslag i Grottene på Folken. Tanken bak arrangementet er å gi støtte til ukrainske flyktninger, og dermed koster inngangsbilletten en valgfri donasjon til Røde Kors.

Kvelden skal visstnok by på «drøy» standup med Aleksander Økland, intervju med komikere som har hatt sex, intervju med «opp/ned-mannen» (journalisten er litt usikker på hva det er for noe), og visesang av Satan & Kjartan. Skyhøy subkultur, som arrangørene selv kaller det.

Vårstemning med sang

Stavanger Studentsangforening, her fotografert av Aftenbladet i 2020, arrangerer vårkonsert på søndag.

Stavanger Studentsangforening ønsker velkommen til årets vårkonsert på Tou Scene på søndag. Hvilke «vår-aktige» sanger som skal synges vites ikke, men med navnet «En eventyrlig konsert» kan man kanskje tenke seg til hvilken stemning det blir der.

Studentsangforeningen lover i hvert fall å gi publikum den gode vårstemningen!

Vet du bedre enn oss hva skjer neste helg? Send en e-post til helga@byas.no!

Publisert:

HELGÅ: Konsertdryss, fotballfest og fanedag

Det tikker mot helg. Usikker på hva du skal finne på? Vi hjelper deg!

Oppdatert: