Jaswant vil bevise at vegetarisk og vegansk kost ikke er kjedelig

Jaswant Kanwar har vært vegetarianer hele livet. Da han flyttet til Stavanger i 2011, savnet han restauranter med vegetarisk mat. Det skal SunKyss på Kvadrat gjøre noe med.

Oppdatert:
Jaswant Kanwar har åpnet flere restauranter, nå er en ny på vei inn på kjøpesenteret Kvadrat.

Jaswant Kanwar flyttet fra India for 12 år siden. At Kanwar endte opp i Norge, var egentlig ganske tilfeldig.

Heldigvis falt han for Stavanger ganske fort.

– Jeg gikk fra Hotell Atlantic langs Breiavannet og forelsket meg i byen.

Følg Byas.no på Facebook!

Kun vegetarisk mat

Han har åpnet syv restauranter - seks i London og Dublin, en i Stavanger og nå åpner han enda en, denne gangen på Kvadrat.

Konseptet er helt nytt, og har fått navn SunKyss. Kanwar fikk vite om prosjektet av en venn, og tente på prosjektet med en gang. Nå er han investor i restauranten.

SunKyss vil nemlig ha en meny som vegetarisk. Kanwar har selv vært vegetarianer hele livet, og merker at det blir flere og flere som velger plantebaserte alternativer.

– Det er flere som tror at plantebasert kost er kjedelig, men det er flere og flere som innser at det ikke er tilfellet.

Restauranten vil i første omgang servere «comfort food», juicer, smoothier, desserter og kaffe, både «cold brewed» og vanlig.

Nettbrett-bestilling?

Kanwar åpner restauranten 15. mars. Planen er å gjøre lokalet om til en grønn oase, hvor det er mulig å bestille mat via nettbrett plassert rundt i restauranten - og via en app.

Han gleder seg til å åpne restauranten sin.

– Kommer dere til å bli ferdige med oppussingen tidsnok?

– Det må vi bare bli, smiler han.

Publisert:
Oppdatert:

Vegetarianerbesøk i jula? Dette gjør du!

Må du tilrettelegge maten? Be de ha med egen mat? Kan det være en god anledning til å selv prøve noe nytt i matveien? Her får du svar på det du lurer på og tips til noen knallgode vegetariske juleretter.

Publisert: