Denne gjengen er bekreftet til Mablis

Har sikret seg car.pool til festivalen i Vålandskogen.

Oppdatert:
car.pool kommer til Mablis, men er du ekstra nysgjerrig kan du se bandet på Chechpoint Charlie allerede i kveld.

Dette melder festivalen selv på Facebook.

«car.pool byr på en herlig eksplosjon av 80-talls pop og moderne rock, som best serveres live og dansende», skriver festivalen.

Bandet ble sist helg plukket ut til å være årets vestlandssatsing under 100 Dagar-festivalen på Stord. Dette betyr spillerjobber på festivaler over hele Vestlandet i løpet av året, deriblant Mablis.

Tidligere har Kriminell Kunst, Silja Sol, Yuma Sun og I am K vunnet spillejobber på festivaler gjennom Vestlandssatsinga.

De seks medlemmene i car.pool leverer en energisk blanding av rock, pop og indie. Eller som de selv beskriver det:

«En konsert med car.pool er smekkfull av ear-candy, highkicks, høy gitar, og alt toppes med en tilsynelatende begrensningsløs powerpop-vokal».

Ønsker du en sneak peek kan du få med deg bandet på Checkpoint Charlie klokka 22.30 i kveld. Bandet er nemlig ute på singelslipp-turné og skal etter opptredenen i oljebyen innom Bergen, Oslo, Haugesund og Kristiansand.

Bandet er den femte annonseringen til den femte utgaven av festivalen som går av stabelen i Vålandskogen 12. og 13. juni.

Fra før er Gabrielle, Emilie Nicolas, Viagra Boys og Tacobitch bekreftet til Mablis 2020.

Publisert:
Oppdatert:

The Needs kommer til Mablis

Hva får du hvis du blander Kvelertak og Oslo Ess med Sløtface, Honningbarna og to Brænne-brødre? Svaret kan du høre på årets Mablis-festival!

Publisert: