Tips til Movember-barten: Én av disse bør du kanskje styre unna?

Byas stakk innom Brødrene Fevangs Barberstue for noen tips til bartekampanjen som begynner 1. november.

Oppdatert:

– Folk bør bli med på Movember fordi det er kjekt, men samtidig ønsker vi å forhindre at menn dør for tidlig, sier daglig leder av Brødrene Fevangs Barberstue, Kjetil Fevang.

Følg Byas.no på Facebook!

Markeres

Movember har blitt arrangert hver november siden oppstarten i Australia i 2003.

Kampanjen går ut på å starte måneden glattbarbert, men i løpet av november skal du gro en bart for å rette oppmerksomheten mot menns helse.

Du kan lage en profil og starte en innsamling for barten din på Movembers nettside. Siden 2003 har kampanjen samlet inn over 5,5 milliarder kroner.

Brødrene Fevangs Barberstue har vært en årlig støttespiller og merker alltid pågang fra kundene før november setter inn.

– Kommunikasjonen vi har med mannfolk i alle samfunnslag har lært oss masse og endret oss som personer, derfor har vi lyst å være støttespillere, sier Fevang.

I løpet av Movember skal barberstua ha flere arrangementer, blant annet minikonserter og en egen dag for bartetatoveringer. Barberstua har til og med inngått et samarbeid med Kverneland Bil Volvo på Forus om en egen Movember-bil.

– Det blir større enn noen gang, sier Fevang.

#Byasbarten18

I år, som i fjor, kårer Byas byens beste bart. Send inn ditt bartebilde til byas.no på Instagram som direktemelding eller bruk emneknaggen #byasbarten18.

I fjor hjalp brødrene Fevang Byas med å kåre vinneren. Fjorårets soleklare vinner var 28 år gamle Stein-Olav.

Publisert:
Oppdatert:

Tips til Movember-barten: Én av disse bør du kanskje styre unna?

Bartekampanjen begynner 1. november. Trenger du litt inspo? Brødrene Fevang har gitt oss sine beste tips - sjekk videoen over!

Publisert: