Studentene får gratis buss

I hvert fall i en uke!

Publisert:
  • Hein Georg F. Haram
FADDERFEST: Nå får studentene gratis buss. Fra fjorårets Fadderfestival. På bildet Stian Aarud, Hege Vaagenes, Elisabeth Ringsrød og Lisa Haga Dagsland.

Fra mandag av får studentene ved UiS lov til å reise gratis med Kolumbus.

Da er den årlige fadderfestivalen allerede i full gang.

\- Vi håper at dette bidrar til at studentene kommer seg godt til rette. Nå slipper de i alle fall å bekymre seg for transport og kan komme seg gratis til og fra arrangementene i løpet av uken, sier Kolumbus-direktør Odd Aksland i en pressemelding.

- Stiller opp for studentene

UiS og Kolumbus har samarbeidet tett i flere år, men det er første gang faddere og fadderbarn som deltar på fadderfestivalen, får et gratis ukespass (syvdagerspass) av kollektivselskapet.

Nå slipper de i alle fall å bekymre seg for transport.

\- Alle prater om hvordan universitetsbyen Stavanger kan ta imot studentene på en god måte. Ved å gi studentene gratis reise i én uke er Kolumbus den aktøren i regionen som stiller mest opp for studentene, sier Christan Pettersen, leder i fadderstyret ved Universitetet i Stavanger (UiS) i pressemeldingen.

LES OGSÅ:

LES MER:

**Er navnet Stayhard innafor, egentlig?**

LES MER:

Gikk fra Stavanger til Oslo for Kreftforeningen i sommerferien

Trekker ut premier gjennom året

Gjennom det kommende studieåret skal det også vanke belønninger for studenter ved alle studiesteder i Rogaland, som kjøper studentpasset i Kolumbus sin egen billettapp.

\- Hver måned vil vi trekke tilfeldige vinnere som får tilbakebetalt summen de sist brukte på studentpasset, forklarer Aksland.

Pengene overføres til studentens mobilkonto i appen, og kan brukes til å kjøpe studentpass eller andre Kolumbus-billetter.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Jørn Bjørn (25) fra Finnøy har skatet Norge på tvers

Publisert:

Nå blir det mye billigere for studentene med månedskort på bussen

Kolumbus reduserer prisen.

Oppdatert: