Bankers Pizza kommer til Sandnes sentrum

Den ferske bedriften Bankers Pizza åpner snart utsalg nummer to.

Oppdatert:
Fra da Bankers Pizza åpnet på Forus i fjor. Fra venstre: Daværende daglig leder Max Gouchan og styreleder Marie Hatjoullis-Olsen.

Bankers Pizza åpnet på Forus i august, og utvider snart konseptet med én restaurant til i Sandnes sentrum.

– Jeg tror grunnen til at Bankers Pizza har vært så populær er fordi folk har savnet smaken av Dolly, sier styreleder Andreas Hatjoullis, grunnleggeren av Dolly Dimple's til Byas.

Det var Sandnesposten som omtalte saken først.

Fersk pizza i ferskt lokale

Om alt går etter planen, vil det i løpet av mars være mulig for pizzafans å bestille den runde, italienske retten fra et nytt utsalgssted i Gjesdalbakken.

Hatjoullis forteller at han gleder seg til å utvide til hjertebyen sin, der Dolly Dimple’s ble til i 1987. Selv har den 75 år gamle gründeren vært en del av pizzabransjen siden han var i 20-årene.

– Beliggenheten i Sandnes er perfekt for oss, men vi har bestemt oss for å ikke ha sitteplasser. Vi satser heller på å kun ha en produksjons – og cateringvirksomhet, forteller han.

LES OGSÅ:

LES MER:

Disse spisestedene kommer til Stavanger i 2020

Tilfredsstilte kunder

Sommeren 2017 ble det klart at Domino’s kjøpte opp Dolly Dimple’s-kjeden, og tok over alle restaurantene.

– Jeg møtte stadig på mennesker som fortalte meg at de savnet smakene til Dolly Dimple’s. Så til slutt bestemt jeg meg for å finne frem de gamle oppskriftene igjen, sier Hatjoullis.

Og slik ble altså Bankers Pizza til. Sammen med ivrige ansatte tar styrelederen et skritt om gangen og håper på det beste.

«Bare hold prisane fornuftige som nå, så kan nok Pizzabakeren og Dominoes legga inn årene» og «dette var en helt syk pizza-opplevelse!» er noen av de mange positive anmeldelsene pizzabedriften har fått på Google, hvor den har 4,8 av 5 mulige stjerner.

– Tiden etter åpningen på Forus har gått som forventet, kundenes tilbakemeldinger er svært positive og det gjør meg veldig glad, avslutter Hatjoullis.

LES OGSÅ:

LES MER:

Flere større pizzakjeder har startet opp i Stavanger og Sandnes. Nå kommer én til.

Publisert:
Oppdatert:

Flere større pizzakjeder har startet opp i Stavanger og Sandnes. Nå kommer én til.

Dolly Dimples, Pizzabakeren, Pizza 28, Bankers og nå Pizzaco. Hvorfor har Rogaland vært en krybbe for flere pizzakjeder?

Publisert: