Tatoverte tittelen på sin første forestilling: – Det er jo ingen som ser den under de massive hengepuppene her

Lokal-tv-reporter og influenser Veronica Simoné Fjeld skal for første gang opptre med eget stand up-show, kalt «NATURLIGvis».

Publisert:
De 11.800 følgerne Fjeld har på Instagram må selvfølgelig få vite hva som skjer.

Debatten om plastisk kirurgi og naturlig utseende har på ny blåst opp igjen den siste uken etter at Kristin Gjelsvik la ut en video hvor hun nok en gang kritiserer Sophie Elises håndtering av å være et forbilde. Hva bør man med flere hundre tusen følgere holde for seg selv? Og hva er det greit å legge ut?

Kroppspress er noe Veronica Simoné Fjeld er sterkt engasjert i. Nå er TV Vest-reporter og influenseren klar for sitt eget stand up-show med tittelen «NATURLIGvis».

Gjennom sin Instagram og Snapchat, har Fjeld fremmet sine meninger om at alle bør være fornøyde med hvordan de ser ut naturlig. Derfor har hun valgt den tittelen. 1400 personer fulgte Fjelds direktesending på Instagram under tatoveringen.

– Tatoveringen var bare for å gjøre noe morsomt før showet. Det er jo ingen som kommer til å se den under de massive hengepuppene uansett, sier hun om det nye kunstverket under høyre pupp.

Fjeld hadde sin første live-sending på Instagram under tatoveringen. Hele 1400 personer følgte med.

Seriøs humor

Det er ikke bare «lott og løye» når Fjeld entrer festsalen på Gaffel & Karaffel 4. september. Det er mange seriøse temaer som tas opp, men med en humoristisk vri.

I tillegg til kroppspress blir det snakk om hennes utfordrende forhold med sin psykisk syke mor, den seksuelle debuten som skjedde uten samtykke på fest og hvordan det er å daglig motta «dickpics» på Snapchat.

– For meg handler det om å gå ut av komfortsonen. Jeg har drøyd dette en stund nå, men sa ja rett før jul. Forestillingen blir humor med alvor. Jeg vil se på samfunnet fra et humoristisk perspektiv, selv om temaene er alvorlige, sier kvinnen med 11.800 følgere på Instagram.

Med seg i forberedelsene har hun Rune Bjerga, som er produsent og regissør i «NATURLIGvis». Han har prøvd å få Veronica Simoné Fjeld på scenen i to år og endelig takket hun ja.

– Jeg mener at Veronica har veldig mye å komme med. Hun har gode historier og mange viktige tema å snakke om. Også er hun jo en veldig morsom person, sier Bjerga.

Smilet var på plass, også under selve tatoveringen. Evie Kristiansen gjør alt klart før hun setter i gang.

«Eg får vær hu gamlå»

37 år gammel har hun blitt, og er nok en av de eldste i kropp- og plastisk kirurgi-debatten. Og selv om hun er sterkt mot å endre på egen kropp, synes hun ikke at en tatovering gir det samme signalet som en operasjon.

– En tatovering er utsmykking, ikke forgiftning. Så får jeg bare være «hu gamlå» som forteller de unge hvor skapet skal stå. Så står jeg der på scenen i september helt naturlig og stråler, sier Veronica Simoné Fjeld.

Men 80 minutter på scenen med kroppspress som tema blir litt mye også for en så engasjert kvinne. Derfor blir det også tid til de private historiene i one-woman-showet.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Husker du «vikingen» Lasse? Nå skal han være med på Skal vi danse, i Italia!

LES MER:

Slik kan p-pillen «endre» deg

LES MER:

5 stand up-show på Netflix det er verdt å få med seg

Publisert:

Prisnominert: – Jeg er en bollespisende tobarnsmor uten botox, så det er klart jeg er en underdog

Veronica Simoné Fjeld (38) er nominert til to priser under Vixen Awards 2019, men hun slakter egne vinnersjanser.

Oppdatert: