Hollywood-kjendisen ville spise på Michelin-restauranten i Pedersgata. Det fikk han ikke.

Er det fullt, så er det fullt.

Publisert:
Hollywood-stjerne Chris Rock hadde show i Stavanger og ville gjerne spise ved Sabi Omakase. Dessverre var det fullt, og fullt er det fortsatt.

Han har vunnet fire Emmy-priser og tre Grammy-priser, og i fjor var han vert for Oscar-utdelingen.

Komikeren Chris Rock er et velkjent navn. Den 4. oktober gjestet han DNB Arena i forbindelse med Europa-turneen «The Totalt Blackout Tour».

Uten mat og drikke duger helten ikke. Dette gjelder også for superkjendiser, men...

– Vi gjør ikke forskjell på folk. Hos oss er det gjester som har ventet i seks måneder, som kommer fra andre byer og bor på hotell. Hadde vi sagt ja, måtte vi sagt nei til noen andre, sier Sabi-gründer Njål Gaute Solland.

Følg Byas.no på Facebook!

Sabi-gründer Njål Gaute Solland sier at det er stas at Hollywood-kjendiser ønsker å komme på besøk, men oppfordrer kjendisene om å være litt tidligere ute med bookingen.

Fra Hollywood til Pedersgata

En Hollywood-kjendis, med flere «emmys» og «grammys» på peishylla, ønsket å dra til Pedersgata for å spise på en Michelin-restaurant.

Ja, det er lov å le. Det som for noen år siden var helt utenkelig, har nå blitt en realitet.

– Det er kjekt å se at det kommer superstjerner fra USA for å spise i Pedersgata, og vi skulle gjerne sagt ja, men da måtte vi hatt bedre tid på oss, forteller Solland.

Han forteller at det var managementet til Rock som henvendte seg til restauranten et par dager i forveien, og ikke hovedpersonen selv. Historien sier ingenting om hvordan superstjernen tok å bli avvist.

Fullt

Sabi Omakase har 12 sitteplasser og er åpent tre dager i uka. Siden Michelin-utmerkelsen i februar, har restauranten vært fullbooka, noe den er ut april 2018.

Reservasjonene for mai og resten av året har ennå ikke åpnet.

Da må til og med Hollywood-kjendiser sette seg på venteliste.

– Er Leonardo DiCaprio neste gjest?

– Det er lov å håpe. Bare gi oss litt bedre tid neste gang, sier Solland og ler.

Publisert:

2017 oppsummert: Disse sakene ble mest lest i oktober

Nyheter om pizza, øl og sandwicher var populære saker denne måneden.

Publisert: