Hvem har #byasbeste treningssenter? Du bestemmer!

Hele 25 treningssentre ble nominert til #byasbeste-kåringen på Facebook. Du bestemmer hvem som skal stikke av med seieren

Oppdatert:
Ni treningssentre i regionen er nominert til #byasbestes kåring.

Et treningssenter er ikke bare et treningssenter. Hyggelige omgivelser, godt utstyr og motiverende ansatte skal dra oss opp av sofaen og få oss i aktivitet. Byas’ lesere har de siste dagene nominert de sentrene de mener er best.

Hvem mener du fortjener å vinne? Stem nederst i saken!

De nominerte er:

Xfit Stavanger

Hvor: Lars Hertervigs gate 3, Stavanger

 Hans Petter Pettersen er tidligere Europamester i brasiliansk jiu-jitsu. Nå driver han treningssenteret XFit i Stavanger sentrum.

– Xfit Stavanger er et treningssenter for alle. I tillegg ligger det midt i byen, sier daglig leder Hans Petter Pettersen. Han er tidligere Europamester i brasiliansk jiu-jitsu, og nettopp kampsport er XFit Stavangers nisje.

– Vi har kurs for alle som vil prøve seg. I tillegg har vi gratis selvforsvarskurs for jenter og studiotrening. Vi satser på funksjonell trening, forteller han.

LES OGSÅ:

LES MER:

Syvende Himmel er #byasbeste sentrumsbutikk

LES MER:

Ombré ble kåret til #byasbeste frisør

CrossFit ASK

Hvor: Auglendsdalen 81, Stavanger

Lena Hanssen og Andreas Udal åpnet CrossFit Ask like ved Auglendstunellen for litt over en måned siden.

– Vi åpnet dørene 1. oktober, og bare det at vi er nominert er kjempegøy! sier daglig leder Lena Hanssen, og legger til:

– Vi satser på sterkt samhold mellom alle medlemmene, og god oppfølging på timene. I løpet av vår korte levetid har vi allerede samlet inn over 40.000 kroner til Barnekreftforeningen, og holdt julebord for medlemmene.

Forus Sportssenter

Hvor: Moseidsletta 41, Røyneberg

Espen Berget har jobbet på Forus Sportssenter siden det åpnet i januar. - Det har vært utrolig kjekt å se utviklingen fra starten av! sier han.

– Siden vi åpnet i januar i år, har rundt 1200 blitt medlemmer hos oss, forteller Espen Berget. Han jobber både i resepsjon og som spinninginstruktør på treningssenteret på Forus.

Senterleder Anne Tomasgaard, tror noe av grunnen til at det har blitt så populært er fordi det er et komplett senter.

– Det er nesten som en countryklubb. Vi har både café-område, selskapslokaler, tre håndballbaner og møterom, sier hun.

SIS Sportssenter

Hvor: Rennebergstien 24, Ullandhaug

– Vi er setter utrolig stor pris på at folk har stemt på oss ved tidligere kåringer, men vi tar det ikke som en selvfølge at vi vinner i år óg, sier senterleder Arne Storhaug, her sammen med kollega Therese Tangerås.

SIS Sportssenter har vunnet #byasbeste treningssenter de to siste årene. Hva er det med nettopp dette treningssenteret?

– Vi har en del kurs og arrangement, i tillegg til de vanlige gruppetimene og studiotrening. Vi hadde nylig FunkyGine på besøk, og tidligere har vi hatt twerkekurs, forteller direktør Arne Storhaug.

Selv om senteret ligger inne på universitetsområdet, er det ikke bare studenter som trener der.

– Kundemassen består omtrent av ’fifty fifty’ studenter og andre, sier Storhaug.

Følg Byas.no på Facebook!

Aktiv Treningssenter

Hvor: Tjensvolltorget 36, Stavanger

Ekteparet Hans Havik og Tove Skarnes Havik har drevet treningssenteret på Tjensvoll i 23 år.

Treningssenteret på Tjensvoll har vært i drift i hele 23 år - og flere medlemmer har trent der like lenge som gymmen har eksistert.

– Her er det veldig godt miljø. Vi har jordnære trenere og ansatte, mener Hans Havik. Han driver senteret sammen med kona Tove Skarnes Havik.

– I tillegg til studio, har vi over 100 gruppetimer i uken. Noen av de er virtual reality, altså med en trener på skjerm som forteller hva du skal gjøre, forklarer Tove.

LES OGSÅ:

LES MER:

Umotivert til å trene? Da kan badstu være tingen

CrossFit Centrum Hillevåg

Hvor: Sjøhagen 11, Hillevåg

Hege Meling Kvia er trener på CrossFit Centrum Hillevåg. - Vi startet for rundt 5 år siden, og har i dag omtrent 200 medlemmer, forteller hun.

– Jeg tror flere av våre medlemmer kommer hit ikke bare for å trene, men for å treffe venner, forteller Hege Meling Kvia, mens hun leder en gruppe i CrossFit trening.

Til spørsmål om hva som gjør at CrossFit Centrum på Hillevåg skiller seg ut fra andre sentre, svarer medlemmene:

Mer oppfølging!

– Godt sosialt miljø!

– Mer personlighet!

SATS Tasta

Hvor: Tasta Senteret

 Wenche Vangsnes og Kathrine Hoff, leder og nestleder ved Sats Tasta er takknemlig ovenfor medlemme som har nominert de frem.

– Hvorfor tror du SATS Tasta ble nominert?

– Fordi vi har et trivelig treningsmiljø som passer for alle, uansett hvem du er. I tillegg har vi et bredt treningstilbud med fokus på yoga, svarer senterleder Wenche Vangsnes.

– Vi har høy kundetilfredshet, og har blitt kåret til Sats’ beste servicesenter to ganger.

Nestleder Kathrine Knoff peker også på de lyse og rene lokalene som en trivselsfaktor.

– Det er veldig god atmosfære her, i tillegg til høy kompetanse hos trenerne våre, sier hun.

LES OGSÅ:

LES MER:

Derfor lønner det seg å høre på musikk når du trener

Kampsporthuset

Hvor: Hinnasvingene 55, Hinna

I tillegg til å drifte Kampsporthuset, er Ingve Johnsen trener. Her sammen med Linn Bastlid som trener kickboksing.

– Vi er et familiesenter, forteller daglig leder Ingve Johnsen.

– Kampsport ligger i bunn, men vi har stor bredde: alt fra barn i 3-årsalderen til EM-mestre. I tillegg har vi yogatimer, selvforsvarkurs og etterhvert styrketrening.

Kampsporthuset flyttet inn i lokalene i Hinnasvingene etter de gamle lokalene på Gausel brant. De har nylig signert langtidskontrakt, og skal pusse opp og utvidet tilbudet på nyåret.

Arena Treningssenter

Hvor: Jåttåvågveien 7, Hinna

Geir Ullenes har en lett tone med medlemmene på Arena treningssenter ved stadionparken på Hinna. Her sammen med Thea Masdal.

– Arena treningssenter har nok det beste ventilasjonssystemet i distriktet, sier PT-sjef Geir Ullenes. I de rundt tre salene holdes det en konstant temperatur på 19 grader.

– I tillegg har vi et fantastisk miljø, rundt 60 gruppetimer i uken, og 2500 kvadratmeter å trene på, legger han til. Treningssenteret satser blant annet stort på spinning, og har en spinningsal med hele 60 sykler.

Publisert:
Oppdatert:

Disse er videre i kåringen av #byasbeste treningssenter!

For et engasjement! Dere har igjen plukket ut 11 finalister som kan vinne tittelen #byasbeste treningssenter 2019. Hvem som vinner hele greia er opp til dere – stem nederst i saken!

Oppdatert: