Aktuelt

Don’t worry! Snart kommer Doughnut Worry til Sandnes

Søtsakene har forårsaket lange køer i Langgata i Stavanger. Lange køer blir det gjerne i Langgata i Sandnes også, når donut-sjappa åpner i august.

Oppdatert:
  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen
    Håvard Tanche-Larsen Knutsen
Et kjent syn utenfor Doughnut Worry på en lørdag. Kø blir det kanskje i Langgata i Sandnes også, når utsalget står klart mot slutten av sommeren.

Gründer–paret Andrea Ribeiro og Miguel Silva startet opp donut-utsalget i fjor vinter, men allerede før Doughnut Worry har passert ett år, ser duoen sørover til nabobyen.

– Sandnes var alltid i tankene våre. Klarte vi ikke finne et lokale i Stavanger, ville vi til Sandnes - og motsatt, sier Ribeiro, som er daglig leder i Doughnut Worry AS.

  • Følg Byas på Instagram!

Nytt produksjonslokale

Donut-sjefen forteller at Stavanger-mottakelsen har vært overveldende, noe som også er med på å forklare utvidelsesplanene.

Fasiten etter åtte måneders drift er lange køer og for små lokaler. Produksjon og butikk under samme tak ble krevende.

Derfor har Doughnut Worry inngått en leieavtale med Base Gruppen om et produksjonskjøkken på Forus. Det ble tatt i bruk på fredag.

Andrea Ribeiro og Miguel Silva tok i bruk Doughnut Worrys nye produksjonskjøkken på Forus fredag forrige uke.

Her lages donuts og bagels som fraktes videre til butikken i Langgata i Stavanger. På sikt også Langgata i Sandnes.

– Allerede etter den første måneden fant vi ut at produksjonslokalene våre i Stavanger var for små. Siden den gang har vi vært på jakt etter et produksjonskjøkken, men det har tatt tid å finne det riktige lokalet for oss, sier Ribeiro.

LES MER:

Donuts er det nye store: – Boller er ikke godt nok i Norge lenger

LES MER:

Fløy hjem fra New York med 76 donuts i bagasjen. Nå vil de satse selv

Sandnes-åpning og pop up

Doughnut Worry avdeling Sandnes skal inn i Langgata 67. Målet er å åpne i midten av august.

– Vi har skrevet under på leieavtalen og jeg skal faktisk hente nøklene i dag, sier Ribeiro.

I tillegg til Sandnes-åpningen, forteller hun at selskapet også har tegnet en avtale med kjøpesenteret Arkaden Torgterrassen i Stavanger sentrum. I tre måneder skal Doughtnut Worry ha en pop up i senterets tredje etasje.

– Vi ønsker først og fremst å være en selvstendig butikk og kafé, men da vi fikk muligheten til å teste ut konseptet vårt på et kjøpesenter, så hadde vi veldig lyst til å prøve det, sier hun.

Publisert:
Oppdatert:
  1. Stavanger
  2. Sandnes
  3. Mat og drikke
  4. Gründer

Doughnut Worry har gått konkurs

Stavanger sin første butikk for smultringar, Doughnut Worry, har stengt dørene for godt.

Oppdatert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Kø og utsolgt hver helg: – Boller er ikke godt nok i Norge lengre
    1 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Nå åpner pizzakjeden i Stavanger
    12 MÅNEDER SIDEN
  3. AKTUELT
    Åpner bruktbutikk med spesielt konsept
    1 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Åpnet på Tou fredag: – Nå kan vi kjøre bånn gass
    4 MÅNEDER SIDEN
  5. AKTUELT
    Mer Fortou dukker opp i østre bydel: – Det er bare å brette opp ermene og kjøre på
    1 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Startet med smoothie-sykkel, nå åpner kafeen flere steder
    3 DAGER SIDEN